8
Domaći fudbal

PREOKRET ILI NE: Partizan registrovao Živkovića, hoće li doći do pomirenja?

Objavljeno: 18.02.16 u 00:07

Partizan je Zajednici klubova Superlige poslao spisak igrača registrovanih za prolećni deo sezone.

Ono što je za navijače Partizana najvažnije na spisku igrača koji mogu istrčati na stadion Obilića u nedelju od 14 časova je i Andrija Živković. I pored sukoba mladog kirla sa upravom kluba, „zlatni orlić“ je registrovan i može igrati mečeve u crno-belom dresu ovog proleća. Jedina razilka je u tome što se nšao na „B“ listi na kojoj se nalaze imena svih momaka mlađih od 20 godina. Na „A“ listi su Saša Ilić, Abubakar Oumaru, Valeri Božinov i drugi…

Da li je ovo najava mogućeg velikog pomerinja između Partizana i Andrije Žikvovića, videćemo u danima koji dolaze.

0
0

8 Komentara

  1. Trebao nam je za evropu a za ovu ligu gde se svi sklanjaju mafijaškom klubu iz rupe, tu nam ne treba, tu ni Real ni Barsa ne bi bili prvi. Ali sve će to Uefa pozlatiti suspenzijom na 3 sezone zbog mešanja politike u sport i mafijašenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao sto sam pisao pre neki dan,uplasili su se da u derbiju ne pretrpe pravu katastrofu i sad ce pokusati sa njim da se suprostave znatno kvalitetnijem rivalu a posle ce ga ponovo sutnuti.

    0
    0
    Odgovori
    • Stvarno? A ko je taj “znatno kvalitetniji“ rival? Da nije možda raspali bankomat-klub? Sad ćeš videti momče kako je to kada ti na svakoj polusezoni odvedu najbolje igrače pa moraš da krpiš jad i čemer. Gruja je već u Liverpulu, gledaće samo da se ne povredi, a realno, cela razlika je u njemu. Sa druge strane, mi smo zamenili štopere koji su bili katastrofa, pa ćemo videti koliko ćete često biti na našoj polovini u derbiju uopšte. A i onaj prošli je izgubio trener igrom zbog koje me je bilo sramota, sa Babinjom i Saletom u vezi, realno dva igrača manje. I opet ste jedva dobili jer je objektivno moglo da bude i 3:1 za nas.

      0
      0
      Odgovori
      • Jedva vas dobili?Jesi li ti uopšte gledao tu utakmicu ili komentarišeš materiju,koja ti nije poznata?Samo Grujić razlika?A to što odskaču i svi ostali od ovih vaših,to je nebitno,a?Katai,Hugo,Donald,sada i Le Talek,pa Ibanjez…da ne nabrajam više.U vreme derbija je bila razlika 9:2 po pozicijama u Zvezdinu korist a sad je 11:0 jer ne vidim koji vam je igrač bolji od nekog Zvezdinog.

        0
        0
        Odgovori
      • Decko koji si ti to derbi gledao pa je moglo biti 3:1 za vas??? Popusili ste golove sa autokomande bre franjevac!!!! A sto se tice vase igre vidi se po tabeli tako i da ste nas dobili prosto matematicki bilo bi-23!!!!! Nema vas vise nigde jer je vas kako nas zoves,,bankomat“bankrotirao sa Djurom frizurom i agrobankom!!! Pa svako iole realan se seca i Mirka Marjanovica,Toleta Karadzica,Borisa Tadica,Ivice Dacica a ne zaboravi da vam je najvatreniji navijac predsednik drzave Toma Nikolic sa sinovima!!! Nemoj ti da gledas u nase dvoriste i brines imas svoje i mnogo mnooogooo problema u njemu!!! A sto se tice Zileta koga izuzetno cenim kao igraca mislim da je ovo samo bedan pokusaj da se iscupa nesto ili bar da ne platite penale Zavahiju!!!!!

        0
        0
        Odgovori
        • Golovi sa Autokomande… to ti i pričam. Igrali ste protiv tima bez odbrane. Da li znate da nismo propustili ni na jednoj utakmici u jesenjem delu da primimo gol? Mislite da će da bude isto na proleće? Realno, vi ste slabiji nego što ste bili, a mi smo jači. Derbi sam gledao i imali ste sreće više nego pameti, bez igre, sa smušenim Živkom na golu, dali ste golove koje niko ne bi smeo da primi, ali to je prošlost! Sa druge strane, mi smo svoje šanse propustili nego ste se toliko napalili zbog jednog derbija da romansirate pobedu i ne vidite ništa osim rezultata. Sada ći biti drugačije, verovatno 3:1, ali za nas!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter