0
Fudbal

NOVI PORAZ KADETA: Italijani ponovo bolji od mladih Srba

Objavljeno: 18.02.16 u 18:34

Kadetska reprezentacija Srbije pretrpela je i drugi poraz od Italije, posle 3:1 za domaćina u prvom susretu pre dva dana, izabranici selektora Ilije Stolice, danas su izgubili 4:2 (2:1).


Domaćin je ponovo rano došao u vođstvo golom igrača Rome, Fratesija, a da ishod po nas može biti povoljniji nagovestio je Nikolić izjednačujućim golom u 25. minutu. Melagonijeu smiraj prvog dela igre, ipak, doveo Italiju u novo vođstvo i to sa bele tačke, da bi u nastavku, najpre, Skamaki, a zatimi nada Milana, Gabi, potvrdili da su mladi „azuri“ u ovom trenutku kvalitetniji sastav.

Uglavnom, provera protiv jake selekcije Italije biće od velike koristi stručnom štabu naše selekcije.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Italija – Srbija 4:2 (2:1)
(Fratesi 16, Melagoni 41pen, Skamaki 51, Gabi 62 – Nikolić 25, Joveljić 58pen)

Stadion: Gradski stadion u Manzanu
Gledalaca: 200
Sudija: Rikardo Turketi

Italija: Meli, Gabi, Fratesi, Melagoni, Zanandrea, Plamesi, Bjanko, Ranieri, Elia, Skamaki, Kapone.

Srbija: A. Popović (od 41. Čupić), J. Popović, Bošnjak, Veselinović, Jokić (od 53. Devetak), Nikolić (od 63. Petrović), Đorđević (od 53. Đerlek), Mišković (od 75. Maksimović), Babović (od 53. Jovanović), Tomašević (od 41. Ilić), Stuparević (od 41. Joveljić).
[/stextbox]

Naredne provere „orlića“ pred završne kvalifikacije za plasman na EP su 25. i 27. februara kada će u Jagodini rival biti selekcija Bugarske.

Elitna runda kvalifikacija za EP igra se u Poljskoj, a rivali Srbije su Republika Irska (28. mart), dva dana kasnije domaćin Poljska i Crna Gora (3. aprila).

Evropsko prvenstvo održava se u Azerbejdžanu od 5. do 21. maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter