12
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVA NADA PARTIZANA: Sanjam gol u derbiju, znam i kako ću ga proslaviti

Objavljeno: 18.02.16 u 18:18

Jedan od igrača od kog navijači Partizana imaju velika očekivanja u prolećnoj polusezoni je Nemanja Mihajlović, nova nada crno-belih, ali i srpskog fudbala.

Prilikom druženja fudbalera Partizana sa novinarima u SC Teleoptik sagovornik predstavnicima medija bio je i Nemanja Mihajlović, fudbaler od koga se ove sezone mnogo očekuje, a neki ga čak navode i kao naslednika Andrije Živkovića.

Međutim, popularni Neca ističe ga da takva poređenja pomalo nerviraju.

– Iskreno, ne volim te priče. To ne može da bude tako, niti ću ja ikada moći da budem kao on, niti će on kao ja. Najviše bih voleo da je sada u timu, on levo, a ja desno, jer smo na pripremama protiv kineskog tima pokazali da dobro sarađujemo. Krivo mi je, ali razišli su nam se putevi, to je život – rekao je Mihajlović uz lepe želje za budućnost Andriji Živkoviću.

Dakle, ne želi poređenje ni sa kim, ali je svestan da su očekivanja navijača od njega velika.

– Kada sam dolazio znao sam kakva će biti očekivanja i da će biti veliki pritisak. Svaki igrač kada krene da igra fudbal, svestan je da mora da se suoči sa pritiskom, a ja znam koliko mogu i spreman očekujem OFK Beograd.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dugo je bez prave takmičarske utakmice, s obzirom da je posle Rada prethodnu polusezonu proveo u Teleoptiku, zbog izričite želje ‘građevinara’ da ne prodaje svoje igrače ‘večitim rivalima’.

– Uželeo sam se fudbala. Najgore je za igrača kada ne igra. To je ono što me je gušilo i zbog čega sam bio nervozan u poslednje vreme. Smatram da uvek posle teškog perioda, dolazi dobro vreme, tako da očekujem dosta od ove polusezone – odgovorio je Mihajlović.

– Dosta se bolje osećam sada nego na početku kada sam došao u tim. Znao sam da samo kroz dobre pripreme mogu da se vratim u staru formu. Sve je prošlo kako treba, svi su zadovoljni i ostaje da još dobro počnemo u ovoj polusezoni.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Valeri Božinov je još na pripremama na Kipru obećao da će ga premirati sa 500 evra za svaku asistenciju koju mu namesti Nemanja Mihajlović, na šta je mladi krilni napadač odgovorio uz osmeh:

– To ćemo nas dvojica posebno da regulišemo. On je rekao da se to odnosi na prvenstvene utakmice, pa videćemo kad počne. Mora nešto i da se zaradi, snalazimo se, trudiću se da mu namestim što više golova – rekao je mladi Mihajlović.

Sanja gol na debiju, protiv OFK Beograda, ali i na derbiju, protiv Crvene zvezde.

– Naravno, kada sam potpisao ugovor sa Partizanom samo sam maštao o tome kako ću proslaviti gol protiv Crvene zvezde. To je moja dugogodišnja želja. Imam plan kako ću ga proslaviti, ali daće Bog da ga prvo dam, pa ćete svi videti kako će to izgledati – najavio nam je Nemanja Mihajlović.

0
0

12 Komentara

  1. sanjaj sine sanjaj… al od snova se ne zivi…
    a za par godina vi cete derbi igrati sa fk mirijevo ili bulbudercom :)))

    0
    0
    Odgovori
  2. Sedmi minut prvog poluvremea, prodor Nece Mihajlovica i GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL !!!!!!!!!!
    Dvadeset sedmi minu prvog poluvremena , Mihajlovic nezadrzivo nadire, ovaj put po desnom krilu. Sutira i i i ….i GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL !!!!!!
    Igraci Zvezde ne znaju ni sta ih je snaslo !
    Sedamdeset sedma minuta meca, prodor Brasanca, kratko dodavanje do Mihajlovcia, najboljeg aktera ove jubilarne utakmice vecitih rivala, a on dodaje kratko do Bozinova. Lukovic naseda na varku iskusnog.bugarskog internacionalca, koji dodaje loptu do Nemanje Mihajlovica. Mladi majstor ne casi casa i sutiraaaaaa.GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!!!
    Cz ce zapatiti ovaj mec i Necu Mihajlovica, novog ljubimca Grobara!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj momak je bomba igrac, torpedo za komsinicu, pocepace je kao prasac vrecu!
    Ocekujem da joj uvali tri komada za celo,ehe!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. I mnogo veci igraci od tebe su samo sanjali,pa ces tako i ti…mozes slobodno da slavis ako primite manje od petarde.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine, u sledećem derbiju na JNA nećete preći na našu polovinu. Biće kao u vreme Raće Petrovića, kada ste imali 0,67 udaraca na gol prosečno u tri utakmice. Al volim što čitate naše vesti i što se tresete!

      0
      0
      Odgovori
  5. Imam veoma dobar osecaj da ce ovaj decko da bude novi Zivkovic, ako ne i bolji. U nastavku sezone ce se dokazati, i postati novi miljenik Juga. Zapamtite sta sam vam rekao. Poz za sve verne navijace i Juga i Severa, nadam se da cemo uzivati u dobrom fudbalu na derbiju bez obzira ko izadje kao pobednik.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da je samo još Žile na suprotnom krilu.Voleo bih da vidim drvoseču iz brazila hada ga njih dvojica uhvate na lajmu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter