0
Američki fudbal

(CLEM MURRAY/Staff Photographer/philly.com)

NFL: Malkolm Dženkins veruje da Bredford može odvesti Filadelfiju do titule (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.16 u 09:06

Sejfti Iglsa uveren da kvoterbek tek treba da pokaže šta zna.

U razgovoru za „CSN Fili“, Malkolm Dženkins rekao je da smatra da Sem Bredford ima kvalitet da ekipu odvede do samog kraja:

– Ako ga zaštitite kako treba, i ako mu date pravo oružje u napadu, Bredford može biti jedan od kvoterbekova koji donose titulu, rekao je Dženkins.

Potom je Bredfordovu sezonu opisao kao „priču o dva doba“:

– Na početku, kada je tek došao, nisam siguran koliko mu je prijala uloga koju je imao, koliko mu je bilo prijatno u svlačionici. U drugom delu sezone je pokazao šta zna.

Kvoterbek Sem Bredford došao je prošle sezone u Filadelfiju u sklopu trejda sa (tada Sejnt Luis) LA Ramsima, dok je u drugom pravcu krenuo Nik Fols. Sem Bredford je trenutno slobodan agent, ali su pregovori o produžetku saradnje u toku. Veliko je pitanje da li novi glavni trener Iglsa Dag Pedersen vidi Bredforda kao pravi izbor za poziciju kvoterbeka, ili će Iglsi odlučiti da sreću potraže na draftu.

(Izvor: Youtube/Fath3rCar)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter