5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEIZVESNOST: Zvezda bez prvog pleja protiv Smedereva, možda i duže?

Objavljeno: 18.02.16 u 16:31

Crvena zvezda se suočava sa velikim problemima pred start Kupa Radivoja Koraća.

Povreda trbušnog mišića Stefana Jovića nije bezazlena kako se mislilo u prvi mah. Mladi plejmejker nije igrao protiv Cedevite u Evroligi i Sutjeske u ABA ligi, a sigurno ga neće biti ni u sastavu protiv Smederava u Kupu. Ipak, to nije jedini problem, Stefan je pod znakom pitanja i za moguće polufinale sa Partizanom i finale u nedelju.

Stefan je sada ušao u jedan proces koji je normalan kod povreda ovakvog tipa. Mora strogo da miruje, a ono što je otežavajuća okolnost u ovom trenutku jeste činjenica da je i dalje jako teško definisati da li će biti spreman – rekao je Dejan Radonjić za MocartSport.

Crvena zvezda će u Nišu moći da računa na Vasilija Micića kao jedinog poptpuno zdravog plejmejkera, pošto i mladi Nikola Rebić ima posekotinu na licu. Terens Kinsi je pod temperaturom, a roviti su još Marko Gudurić i Kvinsi Miler, mada Amerikanac normalno trenira.

0
0
5 Komentara
  1. Neka Radonjić stavi u tim mladog Radanova i neće biti nikakvog problema.Zvezda može svakom našem timu dati dva igrača fore i da ga dobije bez po muke.Jedino možda ne bi moglo tako protiv Mege,njima može jedan igrač fore.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jovicu, ocekujemo te za mec sa partizanom, sada se lomi sezona, i svaki igrac je vazan! Mi cele godine cekamo trenutak borbe za trofej,,, Imas jos sutra da odmaras, pa plus do prekosutra do pocetka meca,,, mozes lagano trenirati i bice sve ok,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Koga briga za kup za nedelju dana igraju protiv efesa mozda odlucujucu za prolaz ne treba rizikovati ako im jovic treba da pobede smederevo il partizan sve jedno dzabe im sve

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter