7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOLBA VALERIJA BOŽINOVA: Nemojte me povezivati sa starletama, želimo da zgazimo Zvezdu!

Objavljeno: 18.02.16 u 14:01

Bugarski napadač imao je iskrenu molbu za novinare i javnost prilikom druženja u SC ‘Teleoptik’.

Valeri Božinov nije bio predviđen za razgovor sa predstavnicima ‘sedme sile’, ali je sam izašao pred brojne novinare i zamolio ih za malo pažnje, izazvan natpisima da je u emotivnoj vezi sa izvesnom starletom sa domaće džet-set scene.

– Ne znam ko je, to su sve gluposti. Mene samo zanima Partizan, utakmice, golovi, derbi sa Zvezdom, a sve te budalaštine me ne interesuju. Danas svako može da te poveže sa bilo kim. Mene zanima samo ovaj grb koji mi je na srcu- rekao je Božinov pokazujući na grb Partizana.

Zagrlio se sa portparolkom FK Partizan Biljanom Obradović i rekao: ‘Evo, i mi smo u vezi’.

Okupljeni novinari su se zatim zanimali za njegovo mišljenje o predstojećem početku sezone, pre svega derbiju sa Crvenom zvezdom.

– Znam koliko je ova utakmica važna za mene, šefa i igrače. I pre nego što sam došao znao sam šta je ‘večiti derbi’, sunarodnik Ivan Ivanov mi je pričao tome. O derbiju se ne priča, derbi se igra. Prvu utakmicu na Marakani smo izgubili, sada ćemo dati svoj maksimum. Ispali smo iz Lige Evrope, nismo dobri u prvenstvu i moramo da dobijemo zbog svih nas – objasnio je Božinov, a onda poentirao:

– Derbi je pun naboja i emocija i normalno da to nije utakmica kao svaka utakmica, puna je adrenalina. Mi iskusniji Jovanović, Saša Ilić, Vulićević i ja zajedno sa ostalima želimo da pokažemo da smo top tim i igrači. Želimo da zgazimo Zvezdu zbog navijača i svih koji vole i navijaju za Partizan – izjavio je Božinov i dodao da nije pratio Crvenu zvezdu na zimskim pripremama.

0
0

7 Komentara

  1. Jel postoji neko u partizanu ko vodi racuna o ovakvim izjavama gde je sale ilic,a ako nas ne razbIjete i tomic te stavi dozivotno na klupu sta ce biti onda.Mozes da izjavis nesto ali kako ces ti da razbijes nekog pa sta ti mislis ovamo nema 11 momaka koji su fanaticno trenirali koji znaju da igraju fudbal i koji ce da dozvole nekom penzioneru bozinovu da ih razbije.Cekamo te 28 februara.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemojte ga povezivati sa starletama , Aziz he mnogo ljuboran , a kad poludi bradata zena je u stanju svasta da uradi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter