0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MARKO GRUJIĆ: Voleo bih da se Andrija vrati u prvi tim, ali tek posle derbija!

Objavljeno: 18.02.16 u 14:24

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Crvenoj zvezdi, Marko Grujić istakao je da bi voleo da se situacija oko Partizana i Andrije Živkovića uskoro sredi kako na kraju ne bi ispaštao mladi fudbaler.

– Videli smo se Andrija i ja juče, bili smo u društvu, nismo bili sami… Rekao mi je da trenira sa Teleoptikom, a ja sam video u novinama da je licenciran, tako da možda dođe do nekog kompromisa. Nadam se da će i doći do kompromisa, ali tek posle drugog kola – rekao je Marko Grujić za Betu, a prenele su Novosti.

Marko Grujić se osvrnuo i na meč sa ekipom Mladosti, mada kako kaže ekipa već razmišlja o Partizanu.

– Derbi je najveća utakmica i to je jedan od razloga što sam ostao, jer želim da igram da odigram na njihovom stadionu. Moramo prvo maksimalno uzbiljno da uđemo u meč protiv Mladosti, ali iskreno, svi igrači potajno već razmišljaju o derbiju – rekao je Marko Grujić i osvrnuo se na novajlije:

– Uverio sam u njihove kvalitete na treninzima i pripremnim utakmicama. Od kada je Le Talek došao dobio sam nešto ofanzivniju ulogu i iskreno prija mi što sam često u zoni šuta, što ulazim u šanse. Nadam se da ću postići gol u subotu (protiv Mladosti), a onda i u derbiju. Očekujem više golova ovog proleća, a nadam se da će ekipa zadržati dobru igru – zaključio je Grujić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter