6
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRED KUP: Radonjiću ‘puca glava’ zbog problema

Objavljeno: 17.02.16 u 10:11

Povrede igrača kroje dešavanja na treningu, na kom crveno-belih jedva da ima na broju kako bi se uopšte i održao.

Kup Radivoja Koraća samo što nije počeo, sutra se igraju prve utakmice četvrtfinala, a Crvena zvezda će svoj meč igrati u petak protiv Smedereva, a kako se očekuje laka pobeda, mnogi navijači već gledaju ka suboti i već viđenom duelu sa Partizanom (u četvrtfinalu igra protiv FMP-a) u polufinalu.

Međutim, to znači da će izabranici Dejana Radonjića potencijalno odigrati tri utakmice u tri dana, što je svakako teško za izdržati, posebno ako se uzme u obzir stanje na Zvezdinom treningu ovih dana. Rotacija će biti veoma važna, a ona je ovih dana znatno skraćena kada se radi braniocu titule.

Od ranije je poznato da Stefan Jović ima povredu trbušnog zida, propustio je dva poslednja meča, pa je i dalje pod znakom pitanja za nastup u rodnom Nišu. Problem oko organizatora igre još više uvećava povreda Nikole Rebića koji je poslednju utakmicu sa Sutjeskom završio krvave glave i sa nekoliko šavova na čelu.

Na sve to nadovezala se i povreda Vasilija Micića koju vuče od duela sa Nikšićanima, pa je i on van stroja ovih dana. Problem pravi i nedovoljna spremnost Marka Gudurića, koji je takođe dobio udarac koji ga ometa u radu, a juče je trening propustio i Tarens Kinzi zbog prehlade.

Problemima za Dejana Radonjića, izgleda, nikad kraja.

– Radimo u okolnostima u kojima moramo i gledamo da iz trenutne situacije izvučemo maksimum. Doktori imaju pune ruke posle i sada nam je apsolutni prioritet da se igrači što pre oporave. Za sve ostalo ima vremena – rekao je Radonjić.

Crvena zvezda utakmicu protiv Smedereva igra u petak od 21h.

0
0

6 Komentara

  1. Ponato je da je Zvezda oduvek Partizanova filijala. A samo dok su igrači Zvezde, isti su cigani. To je valjda pitanje etike.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Od 5 „povredjenih“ ili „bolesnih“ igraca SVI SU GROBARI, sto bivsi, buduci, a sto latentni i potencijalni-BUDUCI KOSARKASI KKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter