in ,

ZNA SE KO JE NAJVAŽNIJI: Iskrena poruka Slaviše Jokanovića posle teškog poraza

Mladi stručnjak na klupi Fulama nije imao prijatno veče, ali je još jednom svojim potezom pokazao zbog koga se fudbal zapravo igra.

Jokanovićev Fulam doživeo je težak poraz od Blekburna (3:0) što bi moglo da dovede do nezadovoljstva navijača, pa je njegova prva reakcija posle meča bila upućena upravo njima.

– Pre svega, izvinjavam se našim navijačima koji su doputovali ovde da nas bodre protiv Blekburna. Nismo pokazali ništa posebno u ovoj utakmici. Igrali smo bez pravog takmičarskog duha, bez želje, nismo igrali dobar fudbal ni u jednom trenutku ove utakmice. Oni su iskoristili svoje prilike, a mi nismo ni pokušali da igramo pravi fudbal, niti da uradimo bilo šta konkretno i važno. Ovo je neprijatno iznenađenje i moraćemo nešto hitno da promenimo. Pre samo par dana savladali smo KPR, ali to je sada istorija – rekao je posle utakmice Jokanović.

Jokanović je još jednom istakao iskreno razočarenje nastupom svog tima.

– Mesec i po pošto sam došao u Fulam, večeras sam veoma razočaran, zaista, jer je naša igra protiv Blekburna bila bez imalo duha – zaključio je Jokanović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VREMEPLOV: Džajini driblinzi su rivale slali kod ‘kostolomca’ (VIDEO)

OVO JE KAZNA ZA OGOVARANJE: Orije udaljen iz prvog tima PSŽ-a