5
Domaći fudbal

Foto. facebook Vukašin Jovanović

SREĆAN JER JE POMOGAO SVOJOJ ZVEZDI: Vuletov osmeh za kraj (FOTO)

Objavljeno: 17.02.16 u 13:08

Vukašin Jovanović krenuo je put Rusije gde će danas potpisati ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga do leta 2020. godine.

Kao što smo jutros pisali, Jovanović je odlučio da karijeru nastavi u Zenitu, koji mu je pružio uslove kakve nije mogao da odbije.

I Zvezda će biti zadovoljna, jer će kasa biti znatno punija, za dva miliona evra koliko ‘čisto’ iznosi transfer ‘zlatnog orlića’ u redove šampiona Rusije. Naravno, tu je i pola miliona evra bonusa.

Srećan što je pomogao svom voljenom klubu da dodatno stane na noge, Jovanović je na aerodromu sa osmehom ušao u avion i odleteo u novu stanicu svoje karijere.

Za sada nije poznato da li će do kraja ove sezone zabeležiti neki nastup u prvom timu sa kojim će trenirati, a formu će održavati nastupima na utakmicama sa ‘B’ timom.

Pa Vule, neka ti je sa srećom.

a05e69ceb0fec6c14e13e67afd35452fa910995f00b0ae8f03f878637fa93dec

0
0

5 Komentara

  1. ovaj kreten grobar do koske nema pametnija posla nego da komentarise nase vjesti…idi radi nesto izadji ibaci negativnu energiju ili idi na svoj lavor i oplakuj slucaj Zivkovic 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledaš li ovo Andrija Živkoviću – smradu maleni?! Svi pomažu svojim klubovima osim tebe.Svaka čast Vukašinu na stavu i sve najbolje u nastavku karijere i da se što pre izbori za status prvotimca.

    0
    0
    Odgovori
  3. SRECAN je, sto je UTEKAO iz crvenog legla zla, mita, korupcije i aboliranja pocinioca..!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter