0
Tenis

SIRS OTKRIO UZROK: Trener Ane Ivanović kolabirao zbog sušija tokom Australijan opena

Objavljeno: 17.02.16 u 13:00

Teniski trener Najdžel Sirs veruje da je uzrok njegovog pada u nesvest tokom Australijan opena alergijska reakcija na suši.

Naime, mentor naše teniserke Ane Ivanović kolabirao je tokom njenog meča trećeg kola prvog Gren slem turnira sezone sa Medison Kiz 23. januara.

– Znam da je to bila važna vest kod kuće. Bilo je veoma čudno i žao mi je to sam bez potrebe zabrinuo veliki broj ljudi. Iskreno, osećam se kao da sam sve prevario. Deset dana sam jeo suši u Melburnu i bilo je sve u redu. Ali, verovatno sam preterao i sigurno pojeo parče baš sirove ribe koja je izazvala ovakvu reakciju – rekao je Sirs za ‘Tajms’.

58-odišnji Sirs otac je supruge Endija Mareja, koji je u vreme njegovog kolapsa igrao svoj meč u Australiji. Njegova kćerka Kim bila je tada u poodmakloj trudnoći, ali je na sreću sve rešeno na najbolji način. Kim je nedugo posle incidenta na svet donela zdravu devojčicu.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter