3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN BEZ PRITISKA: Džikić ističe zdravstvene probleme pred Kup Koraća

Objavljeno: 17.02.16 u 11:12

Cilj crno-belih u Kupu Radivoja Koraća biće da odigraju što je više utakmica moguće.

Pred polazak u Niš na Kup Radivoja Koraća u taboru crno-belih provejava umereni optimizan, bez pompeznih najava na juriš na trofej ‘Žućkove levice’. Aleksandar Džikić očekuje da razigra igrače, barem one koje ima na raspolaganju, pošto je istakao da ima određene zdravstvene probleme pred ovaj turnir.

– Očekuje nas takmičenje koje je zamišljeno da pruži šansu svima u 40 minuta. Protiv sebe imamo FMP, tim iz kojeg Zvezda selektira najtalentovanije igrače i tim koji odlično igra u KLS. Mi imamo zdravstvenih problema koji nam otežavaju normalan ritam treninga i pripreme za narednu utakmicu, ali šta je tu je.

– Nemamo pritisak, uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima a naša obaveza je da se kao i do sada maksimalno borimo od početka do kraja – izjavio je trener crno-belih Aleksandar Džikić.

Najiskusniji igrač u timu Čedomir Vitkovac od svojih saigrača očekuje borbu do samog kraja i kao cilj najavljuje da se odigra što je više utakmica moguće.

– Svaka prilika za osvajanje trofeja motiviše igrače i sigurno je da će svi doći u Niš spremni da pruže svoj maksimum i bore se do kraja. Očekuje nas meč protiv lidera KLS, ekipe koja je u dobroj formi i koja ima svega dva poraza. Kup je takmičenje u kojem nema popravnog, tako da moramo biti na najvišem nivou ukoliko želimo da ostanemo u Nišu – rekao je Vitkovac.

Najveća uzdanica navijača Partizana biće Edo Murić, koji u poslednje vreme igra fenomenalno, što se poklopilo sa dolaskom Aleksandra Džikića na klupu crno-belih.

– Idemo u Niš sa željom da učinimo sve kako bi tamo ostali što duže. Imamo određenih problema sa povredama što znači da ćemo svi morati da pružimo dodatne napore kako bi to nadomestili. U četvrtak nas očekuje dobar protivnik protiv kojeg ćemo morati da odigramo sa maksimalnim angažovanjem – istakao je Murić.

0
0

3 Komentara

  1. Odigracete tih 40 min. i pa pa…cao,nema vise.Bolje da vas izbaci FMP,slicna ekipa po kvalitetu,nego da vas Zvezda demolira u subotu a to bi isto i Mega uradila,da vam se ona pala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odigracete tih 40 min. i pa pa…cao,nema vise.Bolje da vas izbaci FMP,slicna ekipa po kvalitetu,nego da vas Zvezda demolira u subotu a to bi isto i Mega uradila,da vam se ona pala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter