0
Evropske lige

NJUKASL SPREMIO ZAMENU MEKLARENU: Brendan Rodžers bi uskoro mogao da preuzme trenersku funkciju u engleskom premijerligašu

Objavljeno: 17.02.16 u 19:20

Doskorašnji trener Liverpula Brendan Rodžers prvo je ime na listi kandidata koji bi mogli da zamene Stiva Meklarena na mestu trenera Njukasl junajteda.

Ekipa Njukasla je jedno od najneprijatnijih iznenađenja Premijer lige do sada i trenutno se nalazi na mestu koje vodi u niži rang takmičenja.

I pored potrošenih oko 80 miliona funti, bivši trener Engleske reprezentacije Stiv Meklaren, nije uspeo da ‘zategne’ redove ‘svraka’ ove sezone, nakon što su se prošle godine jedva spasli ispadanja.

Njukasl je ubedljivo poražen na gostovanju ekipi Čelzija prethodnog vikenda rezultatom 5:1, te će Meklaren morati da izvuče dobre rezultate na naredna dva meča, protiv ekipa Stouka i Bormuta, ili će morati da pakuje kofere i mesto trenera Njukasla, prema poslednjim informacijama, ustupi Rodžersu.

Bivši trener Svonsija i Liverpula trenutno važi za prvog kandidata da preuzme tu funkciju, ali se u medijima često provlači i ime Dejvida Mojesa nekadašnjeg trenera Evertona koji je bez angažmana od kako je dobio otkaz u ekipi Real Sosijedada u novembru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter