0
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

FILIP FILIPOVIĆ: ‘Ekskurzija’ je prošla dobro

Objavljeno: 17.02.16 u 10:56

Srpski vaterpolista Filip Filipović pohvalio je mlade saigrače i njihov odnos posle pobede nad Francuskom (15:10) u četvrtom kolu B grupe Svetske lige.

Selektor Dejan Savić odlučio da za meč u Strazburu odmori šestoricu standardnih igrača i šansu pruži mladima, koji polako ulaze u A tim.

– Još jedna potvrda kvaliteta naše ekipe, s obzirom da smo nastupili u kombinovanom sastavu…. Opet smo imali problema na početku utakmice sa odbranom, nismo uspevali da održimo jak pritisak svih 30 sekundi, što nas je koštalo jeftinih golova i nepotrebne nervoze. Moram da istaknem i pohvalim mlade momke, njihovu ozbiljnost prilaza utakmici i smirenost posle zaostatka od dva gola – rekao je Filipović za sajt VŠ.

Levoruki šuter istakao je da je ekipa na pravom putu ka plasmanu na Završni turnir Svetske lige.

– Ekskurzija, kako su neki nazvali ili shvatili ovu turneju u Strazburu, ipak je prošla dobro. Nadam se da ćemo svi izvući pouke iz nje za buduće nastupe reprezentacije. Okolnosti su bile takve da od samog završetka prvenstva Evropu u Beogradu nismo imali ni dana pauze – zaključio je Filipović.

Srbija vodi u grupi sa maksimalnih 12 bodova, a u preostala dva kola dočekuje Crnu Goru u Banjaluci i gostuje Španiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter