10
Košarka

ZAMENA ZA VILIJAMSA? Još jedan Zvezdaš oblači dres Partizana

Objavljeno: 16.02.16 u 13:58

Trenutno za Košarkaški klub Partizan nastupaju tri igrača koja su tokom karijere nosila i dres večitog rivala – Aleksandar Cvetković, Andreja Milutinović i Čedomir Vitkovac.

Njima bi uskoro mogao da se priključi još jedan košarkaš koji je u dva navrata pokušavao da se izbori za mesto u seniorskom timu Crvene zvezde, ali nijednom nije uspeo.

Đorđe Majstorović, najbolji igrač valjevskog Metalca, jedna je od želja crno-belih, a sam igrač kaže da ne bi imao ništa prottiv da igra u timu Aleksandra Džikića.

– Može da se desi da se nekim zaobilaznim putem ponovo vratim u Partizan, rekao je između ostalog u intevjuu za AS media centar valjevskog kluba.

Kada govori o povratku Majsotorvić misli na juniorske dane jer je 2006. godine iz Čačka najpre došao u Partizan, da bi potom sa mladim timom Crvene zvezde osvojio juniorsku ligu.

Podsećamo da poslednje pojačanje Partizana Darel Vilijams ima ugovor sa Partizanom samo do isteka ABA JTD lige što znači da bi Majstorović mogao da bude zamena za Amerikanca.

Znate li koji stranac neće igrati za crno-bele na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća? Partizan bi takođe mogao da dobije nenadano pojačanje iz inostranstva.

0
0

10 Komentara

  1. hahaha svetinja kazes ,koja ne razumem ,tolke pare ,igraci se placaju po postignutom kosu,toliki luksuz a na kraju nista ,gani radujte se jos malo 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. По чему је „звездаш“?Да га мајка случајно није родила у службеним просторијама ЦЗ где је одмах по рођењу потписао приступницу клубу???Спортску каријеру почео у Партизану и напрасно (по новинару) постао звездаш ха,ха,ха

    0
    0
    Odgovori
    • ako te zanima zašto je otišao iz Partizana, zato što je po Čačku igrao basket u Zvezdinom dresu dok je bio u Partizanu.

      0
      0
      Odgovori
      • darko – Ха,ха,ха … да није још у обданишту тражио посебан третман код васпитачица,као „навијач“ ЦЗ???Ако стварно верујеш у те глупости,онда не можеш имати више од 7-8 година а са децом нема расправе ха,ха,ха

        0
        0
        Odgovori
    • Li,vi se jos vise nadate a svako bira bolju soluciju za sebe i svoju afirmaciju.Seti se Dangubica i sta ste sve pricali o njemu i gde ce nastaviti da igra a gde je nastavio…dosao je u svetinju i decko igra EL.

      0
      0
      Odgovori
  3. Trebalo bi ga vratiti u Zvezdu jer ce verovatno Cirbes otici a mozda i Stimac.Mnogo bolje bi bilo i za njega da igra EL i jos vise se razvija kao igrac,dok bi u partizanu igrao samo ABA ligu,kao i nasu na kraju sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter