0
Evropske lige

ZAVRŠEN POSAO: Verati veran Parižanima

Objavljeno: 15.02.16 u 20:02

Nekoliko dana nakon trenera Lorana Blana, saradnju sa „svecima“ produžio je i 23-godišnji italijanski fudbaler Marko Verati.

Naime, mladi vezista je produžio ugovor za godinu dana tako da će u klubu ostati do 30. juna 2020.

– Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom. Želeo bih da se zahvalim klubu na poverenju koje sam dobio od dolaska. Volim grad Pariz i volim ovaj klub. Nastaviću da dajem sve od sebe, zajedno sa svojim saigračima, kako bismo doneli sreću i uspeh našim navijačima i kako bismo napravili naš tim najboljim u Evropi – izjavio je Verati.

Verati je prešao u PSŽ još 2012. iz Peskare, a za ovaj klub zabeležio je 155 mečeva, uključujući 28 u Ligi Šampiona.

Marko Verati je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi. Mi smo oduševljeni kad vidimo da svake godine ovaj igrač prikazuje želju, i za klub i za navijače, i da veruje u projekat Pari Sen Žermena. Ja sam veoma ponosan i posebno želim da istaknem koliko je bitno imati ga u klubu. Marko je idol publike. Ova jaka veza uzajamnog poverenja koje postoji između našeg kluba i Marka će trajati još mnogo godina – dodao je Naser Al Kelaifi, predsednik i direktor Parižana.

Pripremio: Danilo Adžić

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter