2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PITANJE KOJE SE NAMEĆE: Hoće li Zvezda ostati bez golmana na leto?

Objavljeno: 15.02.16 u 23:25

Crvena zvezda u svom pogonu trenutno ima tri golmana Damira Kahrimana, Nemanju Supića i Filipa Manojlovića, ali bi na leto mogla da ostane bez najiskusnijeg.

Naime, Damiru Kahrimanu na leto ističe ugovor sa crveno-belima, a novi još uvek nije potpisan. Ipak, iskusni čuvar mreže, kako sam kaže, ne razmišlja o odlasku.

– Iskreno, ne razmišljam o odlasku. Osećam se kao da imam ugovor na još tri godine. Ne razmišljam o letu, nego da se što bolje pripremimo za nastavak sezone – rekao je Damir Kahriman za Danas.

Da li će Crvena zvezda potpisati novi ugovor sa Kahrimanom u skorije vreme ili se sprema zamena saznaćemo po svemu sudeći tek pred kraj sezone. Jedno je sigurno Zvezdi je za pohod na Ligu šampiona potreban iskusna golman, a Damir to sigurno jeste…

0
0

2 Komentara

  1. Nema potrebe da ostane bez Kahrimana jer je on nas najbolji golman.Dosao je kao reprezentativac i imao nesrecu da se mora isforsirati mladi Rajkovic,od koga je bolji golman,kao sto je bolji i od Stojkovica,samo sto ovaj mora braniti za reprezentaciju zbog dogovora kad je prelazio u partizan i to sve uz amin Karadzica.Produziti ugovor sa Damirom i to mesto je pokriveno dok ne stasa mladi Manojlovic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema potrebe da ostane bez njega jer je Kahriman nas najbolji golman.Dosao je kao reprezentativac i bio zrtva forsiranja mladog Rajkovica,iako je bolji golman od njega,kao i od Stojkovica,koji mora da brani za reprezentaciju jer mu je obecano zbog dolaska u partizan,svojevremeno.Tole je ucestvovao u svemu tome i sad dogovor mora da se ispostuje.Trebalo bi produziti ugovor sa Damirom jer bolji ne postoji,bar od nasih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter