0
Košarka

ODLIČNA FORMA: Paunić blistao pred duel sa Realom

Objavljeno: 15.02.16 u 11:20

Košarkaši Fuenlabrade zabeležili su novu pobedu u 20. kolu Endesa lige savladavši Unikahu sa 89:79 (25:16, 20:14, 19:23, 25:26) uz novu sjajnu partiju Ivana Paunića.

Srpski košarkaš je ponovo bio najbolji igrač susreta sa 25 poena uz samo dva promašaja iz igre i sa indeksom korisnosti 30. Pored Paunića istakao se i Dejvid Ver sa 19 poena, dok je u poraženoj ekipi bio najbolji Nemanja Nedović sa 15 poena. Ekipa iz predgrađa Madrida sada zauzima šesto mesto.

Paunić je tako nastavio sa izuzetnim igrama i posle odlične prve polusezone, drugu je započeo još bolje. Srpski košarkaš je prethodno San Sebastijanu dao 19 poena, Sevilji 22 poena, a posle nove sjajne partije, Paunić je istakao dobru igru cele svoje ekipe.

– Odigrali smo veoma dobro u odbrani i pogodili otvorene šuteve. Znali smo da nam dolazi veoma kvalitetan protivnik, dobro smo se pripremili i ostvarili smo važnu pobedu. Čestitao bih svim igračima na izuzetnoj igri i sada se spremamo za Kup, kaže Paunić.

Sledeća prepreka igračima Fuenlabrade biće Real Madrid u Kupu Kralja.

– U petak od 19 sati nas očekuje duel sa Real Madridom. Kod kuće smo ih dobili pre četiri nedelje, ali ova utakmica neće biti ni blizu toj. Moramo da se pripremo i da pružimo maksimum, pa šta bude, rekao je Paunić.

Fuenlabrada je sredinom januara savladala Real sa 91:85, kada je Paunić postigao 18 poena. Meč četvrtfinala Kupa Kralja zakazan je za petak, 19. februar od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter