7
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MOMAČKI I ISKREN SAVET ŽIVKOVIĆU: Nije Partizan ni prema meni bio korektan, ali…

Objavljeno: 15.02.16 u 13:53

Iako je ove zime napustio crno-belo jato, Ivan Šaponjić stao je na stranu svog doskorašnjeg kluba.

Supertalentovani špic otisnuo se u inostranstvo, u Benfiku gde je prebačen u drugi tim, a već je bio strelac za Benfiku B. Ipak, još jednom se osvrnuo na svoj odlazak iz Humske, a ujedno i na slučaj oko statusa Andrije Živkovića.

– Želeo bih da se situacija sa Andrijom Živkovićem reši na obostrano zadovoljstvo i da klub ne ostane bez prihoda. Partizan ni prema meni nije bio korektan u nekoliko situacija, ali na kraju sam, da se tako izrazim, pognuo glavu i prihvatio da odem kako bi klub zaradio – objasnio je Šaponjić za ‘Novosti’.

Prokomentarisao je i svoj početak karijere među lisabonskim ‘Orlovima’

– Zasad nemam na šta da se požalim, već sam odigrao pet utakmica za B tim Benfike, polako ulazim u pun ritam, kao što je i bila ideja. U Partizanu nisam bio u prvom planu, često sam ulazio s klupe, i to je ostavilo traga, ali vratiće se sve na svoje mesto – rekao je Ivan Šaponjić.

0
0

7 Komentara

  1. Slazem se da mladi igraci i njihovi roditeli misle da su bogom dani za mesto u prvih 11, A isto ima i druge talentovane dece koji moraju da cekaju svojih pet minuta,Prema tome teren pokaze sve dali u Partizanu, Muskronu ili bilo gde,ako si kvalitet .Saponjic je bio jos nejak za prvih 11 ,svaki duel pao bi na dupe i nije mogao da ga izdrzi.Vreme pokaze ko je bio u pravu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne laj te na svetskog šampijona nije mu ambicija truli Partizan
      šta je trebao da ostane u trulom Partizanu i da greje klupu trulom BOŽINOVU SMEŠNO

      0
      0
      Odgovori
  2. Svi ste vi isti! Cim vam se zagreju jajca odmah poletite na krilima novinarskih hvalospeva kao neki nazovi „supertalenti“, sto najcesce i niste. I izgubite realnost jer hocete odmah medju prvih 11 i nesvesni da tu ni priblizno, u normalnim okolnostima, ne pripadate. Da su nasi klubovi iole u povoljnijim finansijskim okolnostima,imali bi mnogo jace rostere sa iskusnijim i kvalitetnijim igracima gde vi ne biste mogli ni „prismrditi“! Oprostite na izrazima, ali nam je dosta nabedjenih zutokljunaca kojima se zavrtela glava od miliona . Sta je to mogao tebi mangupe da uradi lose Partizan, ne samo tebi, nego Panticu, Ziletu, Radonjicu, Stojanovicu…? Sta, toliko da pricate i olajavate klub okolo. Bez kluba bi lesinarili po kafanama provincija i niko nikad ne bi ni cuo za vas ! Isti ti, Sapo-njicu trazio si da igras odmah u prvom timu kao starter jer si zurio u inostranstvo i nisi ni razmisljao koliko je to realno , a da ne govorimo o korektnosti. Svi vi, koji ste slucajevi svako na svoj nacin, daleko ste vise ispali nekorektni prema klub i zato vam je bolje da zacutite! Videcemo vvase domete! Neki su vec zavrsili sa svojim snovima i sto su uzeli uzeli su, a ti-videcemo Saponjicu. Trazi u Benfici da te stavi u startnu postavu! Samo, da te podsetim-benfike video ne bi ni u snovima da ti nije bilo Partizana! Zato zacuti, bolje ti je! I tebi i slicnim umisljenim zutokljuncima!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sada li su i tebe ubedili da popujes bivsem klupskom drugu.Ispada da je partizan sve prevario i da nema zadovoljnih ali nije ni cudo,jer je odavno poznato da je to upravo prevarantski i lopovski klub.Sad su hteli da se svi ugrade u Ziletov transfer ali decko ima petlju i nece se saginjati kao vecina vas,bez stava.Zasto da drugi zaradjuju preko njega,kad moze on sve te pare da dobije za sebene bi me iznenadilo da ga vrate samo protiv Zvezde,jer su se prilicno uplasili katastrofe pa su i Abubakarov odlazak stopirali.

    0
    0
    Odgovori
    • Dali ti decko procitas to sto naskrabas.Mislis tastatura sve trpi,pa teraj.Partizan je lopovski tim,napises i ostanes ziv.tvoj klub koji duguje ko svi ostali prvoligasi zajedno,toliko je lopovski da bi svi vi trebalo da se stidite da bilo sta komentarisete i da se ne javljate sve dok su vam ovi lopovi na slobodu.Onda bi bili casni i posteni navijaci.Ovako direktno ucestvujete u prljavim poslovima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter