1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGAŠKI OBRAČUN ‘GANGOVA’: Teo, Radulja i Gudurić na prepoznavanju u policiji (FOTO)

Objavljeno: 15.02.16 u 14:28

Jednostavno ne može da prođe neki evroligaški meč, a da oni nisu umešali svoje prste.

U burnim noćima prošle nedelje na žurci zvanoj TOP 16, desilo se nekoliko kriminalnih prekšaja. Među privedenima su i trojica Srba, a na teret im se stavlja prekomerna upotreba sile u zatvorenom prostoru. Pored Srba, u pritvoru su se našli Majk Džejms i Gustavo Ajon.

Capture

Optuženi su:

Miloš Teodosić, jer je učestvovao u obračunu njegove sadašnje bande CSKA sa bivšim gangom Olimpijakosom. Šteta je ogromna. Ubacio je 21 poen, od toga je 10 od 11 puta bio precizan i jasan da je Moskva njegova teritorija.

Miroslav Raduljica, veoma nezgodan čovek, prava zver kada uđe u sukob (reket). Kad ga ugledaju rivali iz protivničkog ganga beže glavom bez obzira. 21 put je morao da objašnjava ko je gazda i uz to da deli packe onima koji ga ne slušaju. Podelio je 8 packi (skokova).

Marko Gudurić, strah i trepet crveno-bele „bande“, od ranije poznat istražnim evroligaškim organima. U Beogradu je nasatvio da pravi „nerede“. Polupao (ubacio) je 14 prozora (poena) na fabrici Cedevita.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter