0
Evropske lige

RADI NA DVA FRONTA: Gvardiola već daje sugestije Sitiju

Objavljeno: 14.02.16 u 11:48

Još uvek aktuelni trener minhenskog Bajerna Đozep Gvardiola već je počeo da se bavi dešavanjima u svom budućem klubu – Mančester Sitiju.

Naime, španski stručnjak nije zadovoljan planom letnjih priprema odnosno njegova želja je da ekipa ide u SAD umesto u Kinu što je rukovodstvo kluba već dogovorilo.

Po Gvardiolinom mišljenju u najmnogoljudnijoj zemlji sveta njegov tim ne bi imao najbolje uslove za pripreme, a takođe ne želi da njegova ekipa bude na istom mestu sa Mančester Junajtedom koji će se takođe pripremati u Kini u istom periodu. Plan organizatora je čak i da bude odigrana prijateljska utakmica između dva mančesterska kluba.

Takođe, već se pojavila informacija da bi Gvardiola mogao da napusti Bajern i ranije nego što je bilo planirano i to ukoliko Bavarci ne uspeju da preskoče prvu prepreku u eliminacionoj fazi Lige šampiona – ekipu Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter