4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Velike promene u Partizanovom timu, Tomić ‘gradi’ od temelja

Objavljeno: 14.02.16 u 09:28

Tokom zimskog prelaznog roka došlo je do velikih promena u Partizanu koji pravi tim za budućnost pošto je aktuelna sezona što se tiče šampionske titule gotovo izgubljena.

Najviše promena, kada se radi o prvih 11, desiće se u odbrani. Mesto na golu prišašće Filipu Kljajiću koji je dobio prednost u odnosu na Bojana Šaranova. Štoperski tandem će činiti dva zimska pojačanja Marko Jovanović i Sedrik Gogua, dok će uz njih biti i mladi Miladin Stevanović koji će na klupi čekati svoju priliku.

Na desnom beku Bugarin Ivan Bandalovski ima prednost u odnosu na iskusnog Miroslava Vulićevića, dok će uz levu aut liniji najverovatnije špartati Miroslav Bogosavac koji je iz tima istisnuo Aleksandra Subića.

Da li će Tomić i na Karaburmi izvesti ovu defanzivnu liniju saznaćemo za nedelju dana kada je na programu meč 23. kola Superlige Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. козметика чиста
    морао је да доведе задње јел их није ни имао
    задњих везних има колико оћеш
    правог шпица једино ово дете од 16 година
    а голмани трагедија терају живковоћа нај бољег

    0
    0
    Odgovori
  2. A golman mu je onaj što ne zna da postavi živi zid, onaj što je primio 5 komada ob Bilbaoa. Ala ga je renovirao svaka mu čast! UPRAVA NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter