0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEDELJU DANA PRED NASTAVAK SEZONE: Zvezda ostaje bez još jednog igrača

Objavljeno: 14.02.16 u 09:12

Ostalo je nepunih nedelju dana do nastavka fudbalaske sezone pošto će u subotu na programu biti prve utakmice 23. kola Superlige Srbije.

Kako prenosi Sportski žurnal Crvena zvezda je gotovo u psolednjem momentu rešila veoma važno pitanje odnosno pronašla je klub koji će uzeti na šestomesečnu pozajmicu Džošuu Parkera.

Radi se o klubu iz Kazahstana koji je spreman da preuzeme obaveze prema igraču i da pored toga Crvenoj zvezdi plati 50 hiljada evra.

Međutim, nedostaje ono najvažnije, a to je pristanak reprezenatativca Antigve i Barbude koji je podesećamo odbio da ode u ljubljansku Olimpiju odnosno namera mu je da do kraja odradi ugovor sa Crvenom zvezdom. Jedini način da napusti Marakanu po njegovom mišljenju koje je do sada bilo na snazi je raskid ugovora na štetu kluba.

Crvena zvezda prvi meč prolećnog dela šampionata igra u subotu 20. februara kada će na Marakani gostovati lučanska Mladost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter