4
Domaći fudbal

NAJVEĆE POJAČANJE ZA KRAJ: Preokret u Humskoj, presudila Tomićeva želja

Objavljeno: 14.02.16 u 09:54

Bezuspešno su tokom zime čelnici Partizana tražili pojačanje za napad tima Ivana Tomića pošto je klub već napustio Ivan šaponjić, a na izlaznim vratima je bio Abubakar Oumaru.

Prema ranijim navodima Kamerunac je već sve dogovorio sa kineskim Šenženom, a Partizan je na ime obeštećenja trebalo da zaradi 1,2 miliona evra.

Međutim, kako saznaje Sport Oumaru će i u prolećnom delu sezone biti deo crno-belog tima pošto je klub odustao od njegove prodaje jer nije uspeo da angažuje novog napadača koji bi mogao da ga zameni.

Trener Ivan Tomić je tražio od uprave da iskusni centarfor ostane u timu i ta želja mu je ispunjena odnosno transfer kamerunskog fudbalera odložen je za letnji prelazni rok.

Mladi stručnjak već zna tim koji će izvesti na megdan OFK Beogradu, naredne nedelje, a najjasnija situacija je kada je u pitanju odbrana.

0
0

4 Komentara

  1. Kad ste nesposobni bolje je da ćutite pre nego što završite posao… Ne možete ni jedan posao da završite. Ni da dovedete igrača, ni da prodate! Diletanti!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter