4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SJAJAN POČETAK: Tek što se otisnuo u inostranstvo, Partizanovo dete već trese mreže

Objavljeno: 13.02.16 u 19:12

Nagoveštaj da bi ipak mogao da se snađe i preko granice.

Ove zime Ivan Šaponjić otisnuo se u inostranstvo, tačnije u Benfiku, gde mu se nešto kasnije pridružio i Zvezdin Luka Jović.

U portugalskom timu u njima vide svetlu budućnost, ali dok je Jović u prvom timu, Šaponjić nije u prvom planu u ovoj polusezoni.

Mladi Šaponjić prekomandovan je u Benfiku B, gde je protiv Akademiko Visea bio strelac u remiju rezultatom 2:2. ‘Šapa’ je bio strelac prvog gola za drugi tim Benfike, čime je potvrdio da bi mogao lako da se uklopi i tamošnji stil igre fudbala.

Možda će ukoliko ovako nastavi, naterati stručni štab lisabonskog tima da se predomisli i pruži priliku u prvom timu, makar u nekom od manje važnih mečeva do kraja tekuće sezone.

0
0

4 Komentara

  1. svako ko igra pes sa partizanom zna kako napreduje saponja, po meni, on je nas najveci potencijal uz jovica.. zivi bili pa videli

    0
    0
    Odgovori
  2. pre je luka jovic za B tim Benfike a Saponja za A tim, sta je luka pa pokazao, dok je saponja igrao evropu koliko toliko, no doci ce sve na svoje mesto, bice luka pozajmljen negde a saponja u A tim, najverovatnije tako,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Jovic je u A timu, Saponjic u B timu…jer tako smatraju ljudi koji su ih doveli… Vreme ce pokazati da li su bili u pravu! Mozda Luka bude dobio sansu pa makar i sa klupe, a Saponjic mozda dobije nogu i iz B tima…to se nikad ne zna!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter