1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUĆI PEVAJUĆI: Zvezda pobedila Kubanj u poslednjoj proveri na Kipru

Objavljeno: 13.02.16 u 15:56

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kubanj 2:0 u poslednjoj proveri pred start prolećnog dela šampionata.

Od samog početka meča Miodrag Grof Božović je šansu dao igračima koji su imali manju minutažu tokom priprema. Tako je utakmicu počeo u sastavu Supić, Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković, Ristić, V. Jovanović, Babunski, Plavšić, Gavrić i Sikimić.

Zvezda je prva zapretila u 5. minutu kada je glavom šutirao Sikimić, ali perko gola. Rusi su pokušali u 18. minutu, ali je Supić fenomenalno intervenisao. U prvih 45 minuta briljirao je mladi Ristić, koji je probijao, delio lopte i šutirao. Najopasniji je bio u 40. minutu kada je na muke stavio golmana Kubana.

Rusi su vođstvu najbliži bili u 51. minutu kada su pogodili prečku. Odmah zatim je zapretio i Ristić, ali bez promene rezultata. Šansu je imao i sjajni Babunski. U 67. minutu Stojanović je zamenio Plavšića i to će se ispostaviti kao dobitna kombinacija uz Orlandića koji je ušao umesto Sikimića. Igrao se 83. minut kada je Gavrić centrirao, a Orlandić loptu zakucao u mrežu – 1:0. Samo šest minuta kasnije prekid je izveo Stojanović, a gol za konačnih 2:0 postigao je Rendulić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter