0
Ostali sportovi

BOLTOV ŽIVOT NA FILMSKOM PLATNU: Dokumentarac o sjajnom Jamajčaninu u pripremi

Objavljeno: 13.02.16 u 12:43

Odavno je poznato da Jusein Bolt obožava da bude u centru pažnje, i da mu prijaju slava i svetlost reflektora.

Najatraktivniji atletičar današnjice priprema dokumentarni film o sebi naziva ‘Ja sam Bolt’ u saradnji sa televizijskom ekipom iz Mančestera. Naime, trojica novinara angažovana su da prate svaki korak zvezde sa Jamajke, u sklopu njegovog trenažnog procesa koji prethodi Olimpijskim igrama u Riju. Tim će provoditi vreme sa njim između trka, u zonama za zagrevanje, čak i u samom Olimpijskom selu.
– Videćete sve o meni kao sportisti i osobi. Ništa neće biti zabranjeno. Ekipa me već odavno prati gde god da se pojavim. Počeli su da snimaju prošle godine i od tada su stalno sa mnom. Osvajanje zlatne medalje na Igrama zahteva mnogo teškog rada. Film će prikazati šta se dešava iza scene, kada treniram jako, kada me boli svaki deo tela, kada moram da preskočim sve druge stvari kako bih bio pravi kada je to potrebno, rekao je Bolt za ‘Skrin’.
Bolt će u Brazilu pokušati da osvoji nove tri zlatne medalje, a priznao je da ga zanima i filmska karijera.
– „Brzi i žestoki“ je film u kojem bi rado igrao, naravno u glavnoj ulozi, dodao je u svom prepoznatljivom stilu.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter