2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZVEZDA MU JE SUĐENA: Otišao iz Partizana, ali ne daleko

Objavljeno: 12.02.16 u 20:00

Na današnjem predstavljanju bisera iz Partizanove škole koji su potpisali ugovore sa klubom sportski direktor crno-belih Ivica Iliev potvrdio je da je sporazumno raskinut ugovor sa Predragom Lukom.

Iako se nagađalo da bi vezista, na kojeg Ivan Tomić nije računao, karijeru mogao da nastavi u redovima Novog Pazara to se ipak neće desiti.

Kako prenose Večernje novosti Luka će u prolećnom delu sezone igrati za lučansku Mladost koja će na startu drugog dela sezone, 20. februra, igrati protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

Zanimljivo je da će crveno-beli samo nedeju dana kasnije igrati protiv Partizana tako da će Luka preduhitriti svoje bivše saigrače.

Kada je u pitanju status bivšeg prvog golmana Živka Živkovića i štopera Lazara Ćirkovića oni će i dalje da treniraju sa Teleoptikom pošto za sada nisu uspeli da pronađi novi klub.

Uz Veljka Birmančevića i Dušana Vlahovića Partizan se obezbedio za budućnost potpisivanjem ugovora sa još jednim reprezentativcem.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter