0
U pripremi

SPREMAN ZA SPEKTAKL: Kolašinac baca ma mitingu u novoj dvorani

Objavljeno: 12.02.16 u 13:29

Srpski atletičari podjednako su zaslužni za ovaj istorijski uspeh, izgradnje atletske dvorane.

Sa nestrpljenjem očekuju da takmiče pred svojom publikom i da pišu stranice istorije kraljice sportova. Njihovim rezultatima, radom i odricanjem uspeli su da podstaknu mnogo mladih da se bave sportom, što je njihova najveća nagrada.

Vicešampion Evrope u bacanju kugle, Asmir Kolašinac, vratio se sa uspešno završenih priprema u Medulinu. Iako nije planirao da takmiči zimsku sezonu, već se sprema za Evropsko prvenstvo u Amsterdamu i za Olimpijske igre u Riju, on svakako neće propustiti prvog marta spektatkl koji nas očekuje.

– Ovo je kruna našeg zajedničkog rada. Mislim da smo zaslužili da imamo “kuću atletike” i da imamo najbolje moguće uslove. Smatram da sam makar malim delom zaslužan za ovu dvoranu i ponosan sam zbog toga. Jedva čekam da u toj dvorani treniram i da takmičim. Upravo na tom mitingu će biti moje prvo takmičenje u ovoj sezoni i očekujem da budem bolji od 20 metara. Ne planiram da idem na Svetsko prvenstvo u dvorani jer sam bio povređen i želim da se što bolje spremim za Olimpijske igre, rekao je Kolašinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter