3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OČEKIVANJA ZBOG TOGA RASTU: Tomić ima igrača koji ga neodoljivo podseća na Sašu Ilića

Objavljeno: 12.02.16 u 09:39

Trener Partizana Ivan Tomić najavljuje da će mlađim igračima, pa i njemu, pružati mnogo veću minutažu u predstojećoj polusezoni.

Partizan će danas na stadionu u Humskoj predstaviti dva nova prvotimca koja će predstavljati zalog za budućnost.

Još jedan mladi talenat dobija pohvale Ivana Tomića, toliko da ga poredi sa vremešnim Sašom Ilićem. U pitanju je Nebojša Kosović, prošlogodišnje pojačanje, koje u jesenjoj polusezoni nije igrao gotovo uopšte.

– Kiću Kosovića nisam poznavao. Na pripremama je jako dobar. Ponašanje, pristup, komunikacija na terenu, tehničko-taktički kvaliteti. Mnogo svojim pokretima, to je i on rekao, podseća na Sašu Ilić. Način trčanja, tehnika, smisao za igru…Pred njim je lepa budućnost – rekao je Tomić, a prenosi ‘Žurnal’.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Kosović je karijeru gradio i u inostranstvu, u Belgiji, a u Partizan je došao iz Vojvodine prethodnog leta.

0
0

3 Komentara

  1. Tomicu da se teras u tri…Kakav bre Kosovic? kakav Ilic? Sale je nasa legenda ali danasnji fudbal, moderniji,brzi, jaci…ne trpi igrace tog kalibra osim na ovim nasim livadama. Prodajes Jeftovica koji je za klasu bolji od tog…

    0
    0
    Odgovori
    • Jevtovic najveca rupa proslih 6 meseci u partizanu, levi bek petrovic bolje odigrao na poziciji zadnjeg veznog od njega 2-3 partije …………… jevta zna samo da izbije loptu glavom, a na zemlji kad je lopta to je prolaz napadaca ili zuti karton jeftovica, taj nezna uzeti cistu loptu, a igra bre zadnjeg veznog …………… da nepricamo o organizaciji napada koja treba da krene od njega

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter