0
Košarka

NBA: Vestbruk umalo do novog tripl-dabla (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.16 u 08:59

Uoči ‘Ol-star’ vikenda u Hjustonu predstojećeg vikenda, u noći između četvrtka i petka odigrane su samo dve utakmice, u kojima nisu učestvovali srpski košarkaši.

Oklahoma je dočekala ekipu Nju Orleansa i, kao što se moglo očekivati, vodila glavnu reč na tom susretu. Igrom ‘gromovnika’ dirigovao’ je Rasel Vestbruk, koji je ubacio 23 poena, podelio 10 asistencija i ostvario devet skokova, pa mu je zbog jedne uhvaćene lopte izmakao novi tripl-dabl.

Odličnu podršku imao je u Kevinu Djurentu koji je takođe postigao 23 poena, ali uz šest dodavanja, dok je Serž Ibaka dodao 18 koševa. Sa tri raspoložena igrača, Oklahoma nije imala prevelikih problema da dođe do trijumfa od 26 poena razlike (121:95, što je njihova 40. pobeda ove sezone.

(Izvor: youtube / NBA Highlights)

Drugi meč između Milvoki Baksa i Vašington Vizardsa predstavljao je duel između dva možda i najlošija tima u sezoni. Jedni sa skorom 21:32, drugi sa 23:28, ali je ipak do trijumfa pred svojim navijačima došla slabije rangirana ekipa.

Ključna je bila partija Krisa Midltona koji je ekipi iz prestonice ‘sasuo’ 27 poena i uz šest asistencija imao čak pet ukradenih lopti. U ovakvim utakmicama to uglavnom bude presudno, a pored njega po 17 poena dodali su i Janis Antetokumpo i Džabari Parker.

Na drugoj strani, Bredli Bil je ubacio 19 poena, Džon Vol 15, a po 14 su imali Nene Ilario, Oto Porter Džunior i Marćin Gortat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter