0
Evropske lige

KASANO OTVORENO: Odabrao sam da budem budala

Objavljeno: 12.02.16 u 19:38

Fudbaler Sampdorije Antonio Kasano je poznat po raskalašnom životu, naročito u ranoj mladosti. U intervju za AS on je otkrio neke detalje iz doba kada je nosio dres Reala iz Madrida.

– Počeo sam sjajno u Realu i postigao gol na debiju, ali nakon toga sve je krenulo loše. U Madridu možete da uradite dve stvari – da ostanete uz svoju porodicu i da skoncentrišete na fudbal ili da ispadnete budala. Ja sam uradio ovo drugo.

Potom je usledilo otkrivanje detalja.

– Kada ste u 20-im godina, želite da imate seks svakodnevno, ali nije me to sputalo. Imao sam 93 kila kada sam došao u Madrid, 10 više od moje optimalne težine. Ove sezone sam u Sampdoriji krenuo sa 95, otvoreno će Kasano.

Konobari su imali ogroman bakšiš, a jedini problem bio je Fabio Kapelo.

– Dok sam živeo u hotelu plaćao sam ljudima po 500 evra samo da mi donesu hranu. Nije bilo tako lako dok smo išli na gostovanja jer mi je Kapelo stalno „disao za vratom“, prisetio se Fantantonio epizode u „kraljevskom klubu“.

Pripremio: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter