2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAD EVROLIGA PREPOZNA TALENAT: Zvezdini košarkaši dobili priznanje (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.16 u 19:08

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak su u meču 7. kola Top 16 faze Evrolige pred svojim navijačima savladali Cedevitu sa ubedljivih 94:74.

Poslednje poene za tim Dejana Radonjića postigao je Nemanja Dangubić i to atraktivnim zakucavanjem posle dodavanja Vasilija Micića.

Upravo ovo zakucavanje proglašeno je od strane evrolige za najlepše kada u su u pitanju utakmice odigrane juče, a nema sumnje da će biti visoko kotirano i među 10 najboljih poteza koji će biti izabrani posle današnjih duela.


(Izvor: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Znate li da Markus Vilijams i dalje prati dešavanja na Malom Kalemegdanu i šta je razlog Kinsijevog neigranja u završnici jučerašnjeg meča.

0
0

2 Komentara

  1. Fanatizam polako gasi poslednje tačkice moralnog i realnog novinarstva. Čovek ima skoro 24 godine, i samo za polu pismene je još uvek talenat. Napravićete od čoveka večitog talenta zbog masovne histerije od jednog dobrog kucanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter