2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IMAO JE ŠTA DA VIDI: Skaut Denver Nagetsa u ‘Pioniru’, koga li je snimao? (FOTO)

Objavljeno: 12.02.16 u 08:48

Pored Novaka Đokovića, Dejana Stankovića i Marka Pantelića, pažnju u prvim redovima ‘Pionira’ sinoć je izazvao i skaut Denvera Džej-Ar Holden.

Bivši košarkaš CSKA i ruske reprezentacije kojoj je i doneo titulu evropskog prvaka 2007. godine, već dve godine je u službi skauta Denver Nagetsa, NBA ligaša koji je u poslednje vreme sve više dovodi timove sa ovih prostora.

Posle Nikole Pekovića, opremu Denvera redom su zaduživali Jusuf Nurkić, pa kapiten Partizana Žofri Lovernj, a zatim prethodnog leta i Nikola Jokić, Srbin koji je košarkaški ‘procvetao’ ove sezone i već je zaslužio poziv na ‘Ol-star’ utakmicu u svojoj ‘ruki’ sezoni.

Na utakmici između Crvene zvezde i Cedevite u prvim redovima mesto je zauzeo skaut ovog tima, dobar poznavalac prilika u evropskoj košarci, čiji je Crvena zvezda postala veliki deo. Svakako je sinoć imao šta da vidi na parketu dvorane ‘Pionir’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostaje pitanje koga li je snimao i ko će biti novi ‘pik’ Denvera. Ranije su se spominjale mogućnosti da Kvinsi Miler prvi iz ove ekipe Zvezde otisne u NBA, ali sigurno da je bilo još materijala za ‘tefter’ Džej-Ar Holdena.

Od toga nije daleko ni Vasilije Micić, koji je podsetimo, sinoć odigrao svoju najbolju utakmicu od kako je došao u Zvezdu, a već je izabran na draftu 2014. godine od strane Filadelfija 76-ersa kao 52. pik.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter