2
Evropske lige

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN MUSLINA: Srbin hoće na detektor laži!

Objavljeno: 11.02.16 u 15:28

Srpski trener Slavoljub Muslin našao se na udaru ruskog fudbalera Olega Samsonova, koji ga je optužio za malverazacije oko transfera igrača u Krasnodar.

Bivši fudbaler zeleno-crnih je za ruske medije istakao da je Slavoljub Muslin uzimao 20 posto od plata igrača koji su u klub dolazili preko njegovih menadžera.

– Rečeno mi je da ne idem na pripreme i da ću raditi sa drugim timom. Stavljen sam na transfer listu. Bio sam šokiran, a u klubu su mi rekli da je to odluka Muslina. Otišao sam kod njega i rekao mi je da nije zadovoljan mojim igrama i da će na toj poziciji dovesti pojačanje iz Lokomotive. Doveo ga je u saradnji sa svojim menadžerima. Kasnije su mi saigrači rekli da je to Muslinov sistem i da od tih novajilija uzima deo kolača, to jest 20 posto od plate – rekao je Samsonov.

Veoma brzo stigao je i odgovor ljutog Slavoljuba Muslina, koji je negirao sve optužbe na svoj račun.

– U šoku sam. Ne odbacujem ni mogućnost da podnesem tužbu protiv Samsonova. Nisam ovo očekivao od njega. Poslao sam ga u rezervni tim isključivo zbog njegovih igara. I vreme je pokazalo da sam bio u pravu, jer Samsonov više ne igra fudbal na najvišem nivou – rekao je Muslin za TV Meč i dodao:

– Nikada nisam učestvovao u transferima. Pitajte sve ljude u Krasnodaru. Spreman sam i da idemo na detektor laži. Prvo Samsonov, pa ja. I onda neka dokaže da je sve ovo što priča tačno.

0
0

2 Komentara

  1. Voli Muslin lovu (a ko je pa ne voli) i nesto verujem ovom decku. Ruska liga je idealna za muljanje. U talu sa menadzerom i opa, nju lovica u dzep. Bravo Musline.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter