in , ,

RSS: Bošković više nije selektor rukometašica

FOTO: STARSPORT

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) na redovnoj sednici nije usvojio izveštaj selektora ženske reprezentacije Saše Boškovića o učešću na Svetskom prvenstvu u Danskoj i time se završio njegov četvorogodišnji mandat, saopštio je RSS.

Kako se navodi, do izbora novog selektora aktuelni stručni štab vodiće ekipu, a RS S će pokušati da u najkraćem mogućem roku pronađe adekvatno dugororrno rešenje za poziciju selektora, s obzirom na to da je sezona u toku.

Mečevi trećeg i četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Švedskoj na programu su 9. i 13. marta, a protivnik je Češka.

Bošković je predvodio reprezentaciju Srbije na četiri velika takmčenja, a osvojio je srebro na SP u Beogradu 2013. godine.

Nakon toga je ušao u sukob sa najboljim igračicama (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević) i usledili su slabiji rezultati.

Diskusija

Odgovorite
  1. Greška je bila što ste ga uopšte zadržali. Ako se toliko rukometašica i to najboljih bunilo protiv njega, verovatno s razlogom, i mada njihov ultimatum nije najbolje rešenje, trebalo je to razmotriti i smeniti ga, jer na kraju krajeva ne igra on već devojke. A sad kad smo pukli sad ga smenjuju, dakle – trebalo je o tome misliti ranije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZA BUDUĆNOST: Partizan sutra u Humskoj predstavlja dva nova prvotimca

SRBIJA OSTALA BEZ FINALA I GOLGETERA: Kocić se povredio!