10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE GUBI NADU: Izračunao kako Partizan može do titule

Objavljeno: 11.02.16 u 12:28

Da nada poslednja umire potvrdio je i prvotimac Partizana koji i dalje veruje da njegovi saigrači i on mogu do titule prvaka Srbije.

Desni bek Partizana Ivan Bandalovski, uprkos 26 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, ima jasnu računicu prema kojoj bi crno-beli mogli do odbrane trofeja.

– Prvi cilj jeste da svima dokažemo da smo dovoljno kvalitetni za dres Partizana, a drugi je da pobedimo svaki meč do kraja, kao i dva „večita derbija“ i da osvojimo Kup. Bodovi se dele, igramo dva meča sa Zvezdom, neću da kažem da su nam šanse velike, ali ako pobedimo sve utakmice, čekaćemo da oni pogreše, kaže Bandalovski u izjavi za Novosti.

Bugarin je objasnio i situaciju oko eventualnog treansfera odnosno želje da ove zime napusti klub.

Nikada nisam tražio da napustim Partizan, već da bih prihvatio ponudu, pod uslovom da je dobra i za klub i za mene. Dva puta se spominjao moj odlazak, ali sam oba puta ostajao, a čim je tako znači da sam srećan u klubu. Prihvatio bih ponudu za novi ugovor, jer želim da ostanem. Odgovara mi atmosfera, mentalitet, prijem kod navijača…

Crno-bele bi ovih dana mogao da napusti još jedan igrač, ali verovatno neće otići daleko.

0
0

10 Komentara

    • Njemu ni mozak ocigledno nije jaca strana,kao i vecini koji su izabrali taj klub za navijanje.Sto bi rekao legendarni knjizevnik Matija Beckovic,ne mogu da shvatim da neko u ovoj zemlji navija za partizan…ajde da ne postoji Zvezda,pa i da shvatim ali ovako…ajde ovi navijaci iz mase,ali kao onaj nazovi novinar Pantic…covek je nacisto prso i ne zna gde bije sa svojim nebulozama.A tek kad igrac izjavi ovakvu glupost,poput ovog bratka…on izgleda da ne shvata da su Vojvodina i Cukaricki za njih klasa a vec Zvezda je vasiona za njih i on se nada da sa ovom bednom ekipom dobiju sve do kraja.Ovog momenta bih smeo kucu da stavim u opkladu da nece biti medju prva 3 tima u prvenstvu a o kupu mogu samo da sanjaju.

      0
      0
      Odgovori
      • Evo u opkladu ,javi se da ce Partizan biti drugi,a ako se ustanovi da za licencu Zvezda nema novca da ce Partizan u kvalifikacije za Ligu Šampiona.Javi se na kraju prvenstva,ocekujem to.

        0
        0
        Odgovori
  1. Romići znamo da je titula izgubljena, ali icto tako znamo koliko god vučko pomago i kolikogod terza krao pare , kad kad ova vlast ode ,vi idete u zonu zbog neisplaćnih plata i dugova, gde je vam i mesto!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ko drugome jamu kopa…
      Mislim da znaš ostatak…
      Brinite vi o svojim dugovima i gde su silni milioni od liga šampiona i evrope, od silnih transfera… Pa vam je 2.5 miliona za malog Živkovića toliko da ne znate da li ćete za plate da imate… Pusti licemerje, gledaj svoje dvorište… Šta te briga da li je komšiji crkla krava.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter