3
Domaći fudbal

OSTAJE SAMA: Superligu niko neće da sponzoriše

Objavljeno: 11.02.16 u 19:16

Stanje u srpskom fudbalu je toliko teško da će i najelitnije takmičenje u našoj zemlji ostati bez sponzora.

Na sednici izvršnog odbora Zajednice Superlige Srbije, koji je zasedao uoči nastavka sezone. Predstavnici svih 16 klubova koji učestvuju u Superligi složili su se da se samo loše stvari uzimaju u obzir, a one lepe retko ističu i da to stvara ne baš dobro sliku o takmičenju.

Predsednik Zajednice Superlige Srbije, Zoran Šćepanović, povodom toga, rekao je sledeće:

– Mi tražimo modele kako da pomognemo sami sebi. Probaćemo da se opslonimo na novi Zakon o sportu, da pronađemo neke olakšice, probaćemo i kroz komisije u FSS, rekao je Šćepanović i odna izneo frapantan podatak kao odgovor na to zašto Superliga i dalje nema generalnog sponzora:

– Ja to sebi najviše i zameram i kao moralan čovek stavio sam svoj mandat na raspologanje članovima Izvršnog odbora. Oni su to odbili, smatrajući da nisam ja krivac, već da je takvo opšte stanje u zemlji, u privrednim subjektima, kao i da se vodi negativna kampanja koja takođe utiče na to. Mi smo na više od 200 adresa privrednih subjekata i nismo ni od jednog dobili pozitivan odgovor, jasan je Šćepanović.

Jedina stvar za koju Šćepanvić ističe da je dobra to je plej-of:

Uveren je da će veći broj „jačih“ utakmica pomoći igračima da stasavaju, a ujedno biti i „okidač“ za publiku da dolazi u većem broju na stadione.

0
0

3 Komentara

  1. Poštovani gospodine Scepanovicu.

    Da li znate da se u emisijama Sos kanala “ Jelen Super liga “ uvek zvala “ Super liga “
    Probajte u Engleskoj,Nemackoj … da u bilo kom kontekstu promeniti zvanično ime lige,pa ćete se upoznati sa posledicama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas me cudi da niko nece da sponzorise takmicenje protiv cijeg predsednika se vodi krivicni postupak, a u klubovima sede biznismeni i intelektualci poput Terzica, Covica, Vazure, Vucelica, Simovica, Tonceva…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter