2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MARKO GUDURIĆ: Odigrali smo odlično, ovo je velika pobeda za nas

Objavljeno: 11.02.16 u 23:26

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić rekao je večeras da je njegova ekipa ostvarila bitnu pobedu protiv Cedevite u Evroligi.

– Velika pobeda za nas. Izašli smo izuzetno motivisani, jer su nam naneli dva poraza ove sezone. Morali smo kako znamo i umemo da pobedimo… To smo i uradili pred ovim sjajnim navijačima, rekao je Gudurić posle meča i pohvalio tim Cedevite:

– Cedevita je jedan od boljih timova u Jadranskoj ligi. Imali su velike pobede ove sezone, ali su ovde došli sa manjkom igrača zbog problema sa povredama, ali mi smo izašli da se borimo. Odigrali smo odlično, rekao je Gudurić.

Zvezda je igrala pred prepunim Pionirom, a bodrili su je najbolji teniser sveta Novak Đoković, zatim bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković i legenda crveno-belih Marko Pantelić.

– Đoković je najveći srpski sportista. Čast mi je što sam imao priliku da se pozdravim i slikam sa njim, kazao je Gudurić.

Najefikasniji košarkaš crveno-belih Kvinsi Miler ocenio je da je igra njegovog tima bila sjajna, iako je „bilo padova“, ali da je ostvarena velika pobeda.

– Imali smo dosta grešaka, ali smo izgurali do kraja i došli do sjajne pobede. Spremni smo da se borimo za trofeje. O četvrtfinalu Evrolige sada ne želimo da pričamo. Idemo korak po korak. Bitno je da budemo konstatni i da napredujemo u igri, kazao je Miler.

On je dodao da mu je drago što je Đoković večeras bio u Hali Pionir.

– Novak je sjajan igrač, najbolji je na svetu. Rekao mi je da samo nastavim da se borim, a to sam i ja njemu poželeo, rekao je Miler.

0
0

2 Komentara

  1. Rezultat je previsok i nemoj da vas zavara, tokom 40′ ste imali dosta rupa kako u odbrani tako i u napadu….nije mi jasno zasto Kinzi nije igrao vise, cak mislim da u poslednjoj cetvrtini nije ni ulazio u igru

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da igraju svih 40 minuta kako treba,verovatno bi igrali svi u NBA a ne u Evropi..koji jos igraci igraju konstanto svih 40 minuta?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter