5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Cedevita žestoko oslabljena u Beogradu

Objavljeno: 10.02.16 u 15:41

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20 sati u Pioniru igraju proti šampiona Hrvatske Cedevite u meču 7. kola Top16 faze Evrolige.

Glavni konkurent u borbi za drugo mesto u ABA ligi u Beograd stiže oslabljen u dobroj meri pošto trener Veljko Mrišić, kao u prethodnih nekoliko utakmica, neće moći da računa na povređene igrače Luku Babića, Marka Arapovića i Luku Žorića.

– Idemo u istom sastavu u kojem smo bili u Ljubljani. Ovo nam je već treća utakmica u tom sastavu i malo se privikavamo da igramo bez povređenih igrača, tako da nema nikakvih novosti, niti će nam biti potrebno da se prilagođavamo. Znamo da je Zvezda u Evroligi kod kuće izgubila samo od Fenerbahèea dva puta, a sve drugo su dobili. Imaju izuzetan domaći teren. Igrali smo s njima već dva puta ove sezone i dobro ih znamo. Pokušaćemo da igramo dobru odbranu i videćemo šta možemo da uradimo, rekao je Mršić za klupski sajt.

Posle šest odigranih kola Crvena zvezda ima polovičan učinak od po tri pobede i poraza, dok je Cedevita upisala jedan trijumf manje u E grupi Top16 faze Evrolige. U dva ligaška meča odigrana ove sezone Zagrepčani su oba puta savladali crveno-bele.

Evo šta je uoči sutrašnjeg duela rekao trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

0
0

5 Komentara

    • Šta je poenta tvog komentara klinjo? Besmislen,nema nikakvu povezanost sa ovom vešću.Drugo,ovde se govori o dva kluba koja se bore za trofej u ligi a ne o partizančiću koji se bori za opstanak.Ko bre vas šta pita ovde? Šta mi se tu šepuriš a gledaš nas odozdo?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter