0
Ostali sportovi

VATERPOLO LIGA ŠAMPIONA: Jug bolji od Partizana

Objavljeno: 10.02.16 u 19:40

Vaterpolisti Partizana poraženi su od dubrovačkog Juga na svom terenu rezultatom 6:10.

Već u prvoj četvrtini gostujuća ekipa je pokazala da je kvalitet – Josip Vrlić, Hrvoje Benić i Pavo Marković doneli su gostima prednost od 0:3. Na 45 sekundi do kraja meča, Nikola Jakšić je smanjio rezultat na 1:3.

U drugoj četvrtini ista slika – prvo je Jug preko Paula Obradovića povećao na 1:4, Partizan je preko Đorđa Tanaskovića smanjio na 2:4, ali su Dubrovčani do kraja četvrtine preko Luke Lončara i drugim golom Josipa Vrlića na poluvreme otišli sa četiri gola viška – 2:6.

U trećoj četvrtini, Partizan je smanjio na 3:6 preko Ognjena Stojanovića, ali Havijer Garsija Gadea ponovo vraća četiri gola prednosti gostima, na 4:27 do kraja meča.

Četvrta četvrtina donela je i razigraniji Partizan, pa su Lukas Gilen i Gavril Subotić doneli nadu Beograđanima da mogu do preokreta – 5:7, i četiri minuta do kraja.

Ipak, Jug prvo preko Felipea Peronea, pa Gadee i Obradovića definitivno overava pobedu – 5:10.

Do kraja susreta, Partizan je uspeo da smanji na 6:10, i to Subotićevim golom dve sekunde pre kraja.

Najbolji strelac Partizana bio je Gavril Subotić sa dva, dok su kod Juga Vrlić, Gadea, Perone i Obradović postigli po dva gola.

Nakon šest odigranih kola, Partizan se nalazi na četvrtom mestu sa šest osvojenih bodova, dok je Jug drugi sa 15, koliko ima i prvoplasirani Pro Reko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter