3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Prvotimac crno-belih ne igra do kraja ABA lige i na finalnom turniru Kupa

Objavljeno: 10.02.16 u 16:50

Tek što je sve krenulo kao podmazano odnosno nakon što je ekipa uhvatila ritam i zabeležila četiri pobede u poslednjih pet utakmica ABA lige Partizan će morati da pronađe novo rešenje za centarsku poziciju.

Naime, zbog povrede koju je zaradio na treningu Božo Đumić neće moći da igra za Partizan u preostala tri kola regionalne lige (Tajfun, Cedevita, Olimpija) kao ni na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 18. do 21. februara, a crno-beli u četvrtfinalu igraju protiv FMP-a.

Kako vremena za pojačanja nema to ujedno znači da će više vremena u igri provoditi Darel Vilijams, a pored njega određenu minutažu bi mogao da dobije i mladi Miloš Koprivica. Na poziciju broj pet verovatno će ponovo da bude vraćen Kevin Džons koji je dokazao da može da igra i na tom mestu u timu.

S obzirom na ograničen broj stranaca u domaćim takmičenjima povreda Đumića implicira da će uz Magdevskog prekobrojan za turnir Kupa biti Adin Vrabac pošto su ekipi Aleksandra Džikića neophodni Edo Murić i tri Amerikanca – Džons, Vilijams i Vilson.

Jeste li pročitali koji je bivši igrač Partizana iskazao želju da se vrati među crno-bele.

0
0

3 Komentara

    • E to je vec ozbiljan gubitak…sad nece u Nisu proci ni FMP ali ako se nekim slucajem potrude sudije da to rese,izgubice od Zvezde umesto sa 35 planiranih poena razlike,sa 34.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter