3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐAN PLAVŠIĆ: ‘Nervirao’ sam Sašu Ilića na derbiju, pa sam i njemu pobegao! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.16 u 19:30

U razgovoru za list Sport, Srđan Plavšić je po prvi put govorio o tome kako je nervirao fudbalere Partizana tokom prošlog „večitog derbija“.

Omaleni krilni napadač Crvene zvezde istakao je kako su se nemoćni rivali menjali ko će da ga čuva i da im i to nije urodilo polodom.

– Debi u derbiju za mene je bio pun pogodak. Pamtim ga po lepom, pogotovo jedan detalj koji će mi zauvek ostati u sećanju. Prvo me je čuvao Babović, potom me je preuzeo Brašanac. Posle toga Saša Ilić je rekao „Pustite meni ovog malog“. Odmah sam mu pobegao i asistirao do Vieire koji je postigao vodeći gol – rekao je Srđan Plavšić.

(Izvor: YouTube/Moja SporTV)

0
0

3 Komentara

  1. Да даа, поново ће бежати по пашњаку.. Како ћемо да вас унередимо бајо мој, спустићемо ми вас на земљу, тамо вам је и место 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemogu da verujemm da mu je i palo napamet da da ovakvu izjavu,nebitno ko za koga navija ali mora se priznati da je Sale legenda koju ovaj mali kako se vec( zove) moze samo da sanja…Brzo je poleteo jos brze ce udariti o pod…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter