0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SRBIJO, SVE NAJBOLJE: Maestro Rikardinjo poslao poruku srpskim navijačima (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.16 u 12:23

Pored srpskih reprezentativaca koji ovih dana ispisuju istoriju srpskog futsala, ogromnu pažnju izazvao je i reprezentativac Portugalije Rikardinjo.

Portugalija je eliminisana sa Evropskog prvenstva u futsalu porazom od Španije 2:6 i to je rastužilo mnoge, s obzirom da je upravo Rikardinjo stekao brojne simpatije i privukao simpatizere svojoj reprezentaciji.

Orilo se sinoć Kombank arenom ‘Portugal, Portugal’, ali to nije bilo dovoljno da se ova selekcija odupre jednom od glavnih favorita prvenstva.

– Nažalost, još jednom nismo uspeli da uradimo šta smo želeli, ali probali smo… Mi smo tim i kada pobeđujemo i kada izgubimo, ništa se ne menja. Ponosni na Portugaliju zauvek! – bile su reči Rikardinja posle poraza od Španije.

Nije propustio priliku ni da se zahvali srpskoj publici, koja je u više navrata na tekućem prvenstvu ovacijama pozdravljala njegove poteze i golove.

– Hvala srpskim navijačima na vašoj podršci. To je nešto neverovatno! Želim vam sve najbolje. Čestitke Španiji na plasmanu u polufinale. Mi smo ovoga puta promašili svoje šanse – napisao je Rikardinjo na svom Instagramu posle meča uz video još jednog nestvarnog gola koji je sinoć postigao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter