0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

REPREZENTATIVAC SRBIJE KAO MILE KITIĆ: Posle pogotka nikad jači! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.16 u 17:32

Nakon teške povrede kolena mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević se vratio na sjajan način – golom. U remiju svog Palerma u Sasuolu (2:2) postigao je drugi pogodak za ekipu i tako joj obezbedio bod sa teškog gostovanja.

Talentovani napadač nije krio oduševljenje zbog načina na koji se vratio na teren.

– Postigao sam svoj prvi gol za Palermo nakon teške povrede, zato se osećam jači nego ikad. Taj pogodak mi je dao veliko samopouzdanje, ali najbitnije je da je moj gol vredan jer smo osvojili bod – kazao je Srbin za Gazetu delo Sport.

– Uvek sam srećan kada imam priliku da treniram sa Đilardinom, od njega pokušavam da „ukradem zanat“. Bio je jedan od najboljih špiceva sveta, a po meni je to i dalje. Uvek postoji rivalstvo, ali mislim da bih mogao da igram sa njim kada bi igrali sa trojicom igrača u navali. Ipak, to je pitanje za trenera, ja sam najzadovoljniji kada igram u samom špicu napada – zaključio je bivši fudbaler Rada.


Uros Djurdjevic Goal HD – Sassuolo 2-2 Palermo… by funnyvideos02

PRIPREMIO: Ivan Cvetković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter