0
Evropske lige

PLAVCI NAŠLI TRENERA: Alegri preuzima Čelsi?

Objavljeno: 09.02.16 u 15:13

Bivši menadžer Masimijana Alegrija Đovani Galone izjavio je da će Italijan postati novi trener Čelsija, prenosi „Skaj sport“.

Sa druge strane, direktor Juventusa Bepe Marota insistira da Alegri ostane u klubu, i odbacuje tvrdnje da bi Italijan mogao da se preseli u London.

Galone, koji je bio menadžer Alegriju, izjavio je za „Radio Radio“ da 48.godišnji trener ima sve preduslove da se preseli u Englesku, kao i odličnu ponudu od strane Romana Abramoviča. Galone je dodao da smatra da je Alegri jedan od pet najboljih trenera na svetu, i da nema smisla da se zadržava duže u Italiji.

Alegri je tokom prve sezone u Milanu osvojio titulu šampiona (2010-2011). Među „Rosonerima“ se zadržao tri ipo godine pre nego što se priključio Juventusu 2014.godine.

Sa „Starom damom“ je osvojio još jednu titulu, Kup Italije, i igrao je finale Lige šampiona. Trenutno Juventus zauzima drugu poziciju na tabeli Serije A.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter