5
Domaći fudbal

JOŠ JEDAN ODLAZAK: Partizan nastavlja sa prodajom igrača!

Objavljeno: 09.02.16 u 20:47

Mladi vezista bi u skorije vreme mogao da napusti Humsku.

Kako stoje stvari, uprava Partizana završila je sa kupovinom igrača za ovaj prelazni rok, ali prodaja još uvek traje. Sledeći fudbaler koji bi mogao da napusti crno-bele je mladi Marko Jevtović, za koga je zainteresovan ruski Rubin iz Kazanja.

Pregovori Rusa i Partizana su počeli, ali zvanična ponuda Rubina još nije stigla. Po vestima koje stižu sa Kipra, gde su crno-beli na pripremama, visina obeštećena je određena i u narednim danima sve će biti zvanično saopšteno. Krajnji rok za dogovor dve strane je 26. februar, kada se završava transfer „pijaca“ u Rusiji.

Pored Jevtovića, u inostrantsvo još uvek može da pođe Abubakar Oumaru, jer se razgovori Partizana i Šenžena još nisu završili.

 

0
0

5 Komentara

  1. Nista ti ne znas, ali… ok-znas ti sve ali je tvoj problem sto si prokuzen! Nisi ti ni p od partizanovca. Tvoje razmislajnje je pilece, neka ga prodaju, bice slabiji…. a nemas pojma, PFC ima resenja za sve, samo polako. U ostalom, sta to fali odlicnom Kosovicu?Jedino sto mogu da se slozim sa tobom da Jevtu treba prodati, ali si u svojoj cifri zaboravio jednu nulu, i jos 50 %, najmanje. Najmanje! S obzirom da se radi o bogatom ruskom klubu, Partizan jos i ne mora da ga proda , dakle nema zurbe , pa im moze da odvali cenu, pa ako prodje. Da sam na mesto Vazure i Ike, pustio bih im preko njihovih kanala „zeca“ od 2,5 mil. evra i ako plate neka vode Jevtu.
    Jedno je sigurno, momak je mnogo dobar kao zadnji vezni, doduse, tebace mu jos jedna godina u jacoj ligi i da izraste u reprezentativni kalibar.Nije on tipa Grujica, on je razbijac protivnickih akcija a Gruja vise organizator igre.

    0
    0
    Odgovori
    • Jevta je razbijao akcije, jer je imao rupe iza sebe.
      Nemate vi pojma o momku koji je kao 10 Zemuna u kadetima pobedjivao kadete Partizana, sa Nastasicem u odbrani, nisu imali rešenje za njegove asistencije, odbio je omladince Zvezde…
      Prosle jeseni je svoju igru zrtvovao zbog zahteva tenera Partizana…samo defanziva…
      Ali , ljubav i vernost nisu bitni.
      „Navijaci“ su poludeli zbog penala , makazica Bozinova. Niko ne pita koliko kostaju i koliko nase dece moze to isto da uradi za mnogo manju platu….

      0
      0
      Odgovori
  2. Pa to je jedini igrac koji valja iz proslog prelaznog roka, a pritom je mlad…. Strucnjaci Vazura i Ilijev su dovoljno napravili sr*nja u kratkom vremenskom periodu pa im ne treba sad i ovo! Iskreno se nadam da ovo nije istina!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Iskreno, ovaj Jevtovic nije nista pokazao. Ajd ove visoke lopte jos ocisti, ali kad je lopta na zemlji svi ga vrte 1 na 1. postavljanje nikakvo, kao zadnji vezni neznam da li ima 5 lopti presecenih po mecu sto je ocajno (da negresim dusu igramo sa 1 zadnjim veznim pa nema bas ni neku pomoc al svejedno, meni je on rupa) …………… Sta vise bolje je odigrao levi bek Petrovic na poziciji zadnjeg veznog koja mu nije svojstvena nego Jevtovic ……….. ako postoji ponuda od 100 000 odma ga prodati, petrovica ostaviti u timu, malog glavcica vratiti iz teleoptika za opciju rotacije, odmaranja glavnih igraca ………… Po meni los igrac, nezna da zaustavi protivnika a da nedobije zuti, da nespominjemo i crvene, a nadobijao ih se

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter