0
Domaći fudbal

BUDUĆNOST: Zvezda dobila novog ‘Žigića’ (FOTO)

Objavljeno: 09.02.16 u 22:25

Crvena zvezda u svojim mlađim kategorijama krije gorostasa koji visinom podseća na Nikolu Žigića.

Razlika postoji. Žigić je bio rasni golgeter, a Nemanja Milunović (17) je štoper. Reč je o momku koji igra za mlađe kategorije Crvene zvezde i mnogi u njemu vide novog ljubimca Delija. Visok je 202 cm, podseća na košarkaša, ali pored fizičkih ima dobre i tehničke sposobnosti. Nemanja Milunović se zvezdaškoj javnosti predstavio kroz intervju u Sportu.

– Sa fudbalom sam počeo da se bavim u Zucama, gde me je legendarni Toma Milićević doveo u Crvenu zvezdu. Dovoljno mu je bilo jedna utakmica da me “snimi” tada u petlićima kluba sa Avale i kaže: “Mali ti ideš u Zvezdu”. Mojoj sreći nije bilo kraja, jer san svakog dečaka koji počne da trenira najvažniju sporednu stvar na svetu jeste da zaigra u klubu iz „Ljutice Bogdana“ – istakao je Milunović.

Fudbal soccer friendly match Srbija U16 v Svajcarska U16 Nemanja Milunovic Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Fudbal soccer friendly match
Srbija U16 v Svajcarska U16
Nemanja Milunovic
Stara Pazova, 21.04.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iako je defanzivac, ističe se postizanjem golova, naravno posle prekida.

– Kad su me prvi put videli saigrači, mislili su da sam košarkaš, a ne fudbaler. Međutim kako je vreme odmicalo uverili su se da imam itekako smisla u baratanju sa loptom. Zatim su usledile utakmice u kojima sam uverio čelne ljude Crvene zvezde da imam potencijal za klub bogate i svetle tradicije na ovim prostorima. Iako igram na mestu štopera to mi nije smetalo da sa lakoćom postižem golove, naročito posle prekida – zaključio je Milunović za Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter