36
AdmiralBet ABA Liga

APEL MARKA SIMONOVIĆA: Partizane, pomozi nam!

Objavljeno: 09.02.16 u 11:53

Regularna sezona u ABA j.t.d. ligi ulazi u završnicu, a košarkaš Crvene zvezde nada se ‘komšijskoj’ pomoći od strane Partizana.

Ostalo je još tri kola do kraja regularnog dela i slede odlučujući dueli za pozicije koje će nekima doneti opstanak, nekima izlazak u Evropu, a najzanimljivije je u borbi za mesto pred plej-of.

Već je poznato da će tamo biti Budućnost, Cedevita, Crvena zvezda i Mega Leks, ali još uvek nisu poznate krajnje pozicije. Aktuelni šampion juri mesto broj dva koje trenutno zauzima Cedevita, jer ima bolji međusobni skor zbog obe pobede nad crveno-belima.

Međutim, Zagrepčani će u pretposlednjem kolu gostovati Partizanu. Istina, ne u ‘Pioniru’, nego u Hali sportova na Novom Beogradu koja se od danas zove ‘Ranko Žeravica’, a jedan od iskusnijih u timu Crvene zvezde Marko Simonović veruje da će im ‘večiti rival’ pomoći tako što će savladati Cedevitu u tom susretu.

– Cedevitu očekuje teško gostovanje u Beogradu. Partizan igra sve bolje i može da slavi u vrućoj atmosferi legendarne Hale sportova. Bilo bi dobro kada bi nam komšije pomogle, napravile bi nam uslugu, ali… Naše je da igramo najbolje što možemo i pobedimo sve do kraja – rekao je Marko Simonović za ‘Blic.

Prednost domaćeg terena mogla bi da bude značajna, ali ne i presudna, smatra Simonović.

– Ako bismo stalno igrali kao u Evroligi, ne bi bilo problema da savladamo svakog rivala. Tek ćemo voditi prave borbe sa Cedevitom i u ABA ligi i u Evroligi – istakao je Simonović.

0
0

36 Komentara

  1. Mi njih sigurno pobedjujemo, nema sansi da se izvuku…. Druga je stvar , sto kaze prof. Dule , nisam srecan sto vam to ispada da vam pomazemo, ali hajde neka bude tako. Dakle, CDV pada garant!

    0
    0
    Odgovori
  2. cvele nama pomoc nije potrebna a pogotovo ne od partizana i nemoj dzabe da lupas gluposti kad i sam znas da je zvezda trenutno dva koplja ispred vas

    0
    0
    Odgovori
  3. 30 god. idem na stadion JNA i u halu da bodrim Partizan,budu li pomogli Zvezdi i pobedili Cedevitu imace navijača manje sigurno,za spas Srpske kosarke Cedevita treba da igra u finalu,jer je Zvezda unistila mnoge klubove u Srbiji od kad je ojačala na ovaj ili onaj način

    0
    0
    Odgovori
    • @meraklija
      @Cvele
      Preko 40 godina uvek navijam protiv partizana i sad ću ponovo jer nam je svejedno gde igramo prvu tekmu.Dobićemo Cedevitu svakako a vas ćemo odvaliti u KRK u Nišu,da se ne setite više za košarku.Ovo pišem,upravo zbog takvih licemera kao što ste vi jer je upravo vaš klub uništio mnoge klubove u Srbiji a to zna čitava država,koja prati košarku.

      0
      0
      Odgovori
  4. Naopako kakve su paljevine ovi franjevci,covek nigde nije rekao ovo iz naslova a oni se primili.Ahahahahaha,pa vi ste jedva sami sebi pomogli(malo Zvezda a malo i sudije protiv Cibome) da ne ispadnete iz lige i sada kao vi nekom da pomazete,pa dobre bre dal ste vi normalni?

    0
    0
    Odgovori
  5. i nigde covek nije rekao Partizane pomozi nam. Samo je rekao da bi bilo dobro ako partizan dobije… Kao i uvek novinarska uzbuna privuci paznju i karati narod.

    0
    0
    Odgovori
  6. Cigane ili FMP-ovco , Institicija Partizan igra za sebe i kad nije prvi, cast je ono sto Vama je nepoznato u jednacini.

    0
    0
    Odgovori
    • Za partizan je cast,moral,postenje,nesto strano i neprihvatljivo,spanska sela i nemojte samo vi pisati o tome jer ste olicenje nemorala,necasnih radnji,prevara i licemrstva.Ne znam sta ce Simketu ove glupe izjave.Od vas nam nista ne treba,bolje i da ispadnemo,samo takve spodobe da ne molimo za nista.U ovom slucaju se vi borite za opstanak i Covic vas je pustio,da ne zavisite od zadnjih tekmi ali nam nista ne treba od vas jer vi ste obicna boranija i za nas i za Cedevitu,tako ne mozete ni njih da dobijete a mi ce mo vas oduciti od kosarke u Nisu,pod uslovom da prodjete FMP,sto je tezak zadatak za vas lilitirani tim.

      0
      0
      Odgovori
  7. Njih nikad ne treba moliti.Ako ste ih pustili da ostanu u ligu,ne znaci da treba da ih molite za bilo sta.Neka ih dobije Cedevita,nije problem jer ionako mi moramo da pobedimo jednu tekmu u Zagrebu.Tako ce na kraju i biti,Cedevita njih dobija a mi Cedevitu u Zagrebu,pa na Djetice u 3 dobijene.

    0
    0
    Odgovori
  8. Pogotovo tebi da se pomogne ljudsi otpadu.Tebi koji je slavio sa ukradenim peharo ,tebi koji je slabvio trojku u utakmici 5 na 3 ..Napredno ljudsko smece.Hrrkk pljuccc

    0
    0
    Odgovori
      • Eeee, da nas neko maltretira tako kao vas Tadić, gde bi nam kraj bio. Za vreme njegovog mandata potpisali ste ugovor sa Gazpromom od čega ste profitirali preko 30 miliona evra svih ovih godina. Mi smo to morali da zaradimo. Kada jednom SNS propadne, naći ćete drugog gospodara i ulizivati mu se kao sada Vučiću, svi to znaju. Šenite najbolje na svetu, gospodari su milostivi i bacaju vam pečenje sa stola, samo šta ćete kada na stolu mesa nestane?

        0
        0
        Odgovori
  9. Umesto sto tu pljujete trebalo bi da nam zahvalite sto smo Vam pomogli da ne ispadnete iz lige…Veciti ste kompleksasi…

    0
    0
    Odgovori
  10. hahaha pa ko nam trazi pomoc. Od muke je ukrao pehar i dao ga navijacima FMP-a, a sad trazi pomoc. Naravno da cemo da pobedimo ujke ali za sebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter