13
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPISAK ŽELJA: Džikić već razmišlja o sledećoj sezoni i pojačanjima, Armsted nije jedini

Objavljeno: 08.02.16 u 12:03

Dolaskom Aleksandra Džikića na klupu Partizana nije samo popravljena atmosfera u timu već su došli i rezultati pa crno-bele sada samo još teorija deli od opstanka u ABA JTD ligi.

Stoga u Humskoj već sada razmišljaju o pojačnjima za narednu sezonu pošto će prema saznanjima Blica Džikiću biti aktivirana klauzula iz ugovora o nastavku saradnje do 2018. godine.

Ranije se govorkalo da će prva meta bi Amerikanac Malkolm Armsted, a pored njega na listi želja navodno se nalaze još i bivši reprezentativac Stefan Birčević koji trenutno igra za Estudijantes, zatim centar valjevskog Metalca Đorđe Majstorović, kao i mladi plejmejker Nikola Radičević trenutno član Sevilje.

Želja uprava kluba je i da nastavi saradnju sa Kevinom Džonsom koji je opravdao očekivanja crno-bele armije.

Kao šlag na tortu mogao bi da dođe jedan od ljubimaca navijača Partizana koji je takođe dovođen u vezu sa crno-belima.

Znate li kako uz pomoć nekoliko klikova možete na poklon da dobijete dres Partizana?

0
0

13 Komentara

  1. za tebe je institucija sve jedno naj trofejniji tim ostje ali to sto t eboli je sto ce se tako brzo vratiti da vs cepa opet pa vas boli to boli i vasu pudlicu covica nema nista od neke vase serije i tako to samo sanjajte i da reci covicu da vrati pare ukradene s kosova srbima i neka ne ulaze FMP to jes zvezdu ili kko se vec zovete zato stfp i tisina caooo

    0
    0
    Odgovori
    • Sine jel ti to ne mozes da napises razgovetnu recenicu zato sto si ljut pa udaras po tastaturi, zato sto si drogiran, ili ti je hladno na debelom minusu?

      0
      0
      Odgovori
  2. Alo tex,ti GMO INSTANT NAVIJACU IZ STJEPANA SUPANCA,RAZUMEM TE TOLIKE GODINE PATNJE I BOLA,NIJE TEBI LAKO!!!!ZATO CAO,AJDE BRE PALI…………..

    0
    0
    Odgovori
  3. A sto ce im pojacanja? Ko ce da dodje u raspalu „instituciju“, da igra medju samoprozvane „najbolje“ navijace? Docice neki novi Vrabci, Svrake, Detlici i sl…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter